|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλοι μου,
με τρωει πολυ καιρο τωρα να στησω ενα nano με 2-3 ocellatus μεσα, θα ειναι αρκετα 60 λιτρα ή θα πρεπει να προσανατολιζομαι σε multifasciatus? Αμμος θα μπει μαλλον χαλαζιακη γιατι θελω ομοιογενεια και συγκεκριμενο χρωματισμο, οπως και μη ασβεστολιθικες πετρες. Τι κοκκομετρια να κοιταξω για την αμμο? Υψος αμμου 5-6εκ ειναι οκ? Απο φωτισμο θα ειμαι καλα με 11w ή να κοιταξω για τα διπλα βατ? Για φιλτρανση σκεφτομαι να βαλω εξωτερικο, ειτε nano (βλεπε dennerle/eheim aquacompact 60), ειτε κανα eheim 2211/2213. Oλα παιζουν ονομαστικα απο 350 μεχρι 440lt/h, θα χρειαστει μηπως κατι δυνατοτερο? Ονομαστικα παντα, γυρνανε τα 60lt απο 5 μεχρι 8 φορες ![]() [Εχω και ενα 2026 στην ακρη αλλα σιγουρα ειναι too much!] Αυτα για αρχη και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας ![]() Να πω πως ποτε δεν επαψε να με τρωει το σαρακι του ενυδρειου, παρα τα σχεδον 3 χρονια αποχης απο το χομπυ ![]() Αντε και καλως σας ξαναβρηκα σε Tanganyika πια ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
ενυδριο 60lt | giannis vih | Ζωοτόκα | 1 | 30-09-10 18:45 |
Ενυδρείο 60lt JUWEL | yiannis1980 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 13-08-10 18:52 |
Ιδεες για 60lt. | ελενη | Bettas | 2 | 14-09-09 19:02 |
EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΦΥΤΩΝ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:59 |