|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας! Αποφάσισα να ασχοληθώ με το χόμπυ του ενυδρείου! Έχω στην κατοχή μου ήδη ένα 60λιτρο ενυδρείο στο οποίο έβαλα μέσα 2 πανέμορφα κίτρινα ψαράκια της λίμνης malawi, labidochromis, τα οποία ακόμη είναι αρκετά μικρά σε μέγεθος και κατά τα λεγόμενα του υπαλλήλου στο pet shop είναι διαφορετικού φύλλου.
Δε γνωρίζω κάποιον φίλο μου που να διατηρεί ενυδρείο λίμνης malawi και θα ήθελα κάποιος γνώστης, εδώ στο forum, να μου δώσει κάποιες κατευθύνσεις και συμβουλές. Είναι δυσκολα ψάρια? Τι συνθήκες θέλουν? Τι τροφές μου προτείνετε? Ευχαριστώ πολυ, εκ των προτέρων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια & πολλές ερωτήσεις | maffalda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-03-11 13:24 |
Βοήθεια σε αρχάρια | marly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-02-09 18:39 |
Help-αρχάρια στο χόμπυ | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-02-08 19:11 |
Βιβλιογραφια-συμβουλές για αρχάρια | IRENE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-11-05 20:08 |