|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια!! Ειμαι στο ψαξιμο για το setup του ενυδρειου μου. 400 λιτρα ειναι, θα τρεχει με ενα Εheim 2028 και ενα JBL e1500. Θα ηθελα καποιες συμβουλες οσον αφορα την ψαροσυνθεση. Περασα μια βολτα απο ενα pet shop και μου ειπε οτι μπορω να βαλω μαζι τα παρακατω. Εγω του ειπα οτι θελω κατα βαση αγγελοψαρα, αλλα μου ειπε οτι αν τα βαλω στην αρχη θα κυριαρχησουν και θαχω προβληματα αν βαλω μετα αλλα, οποτε καλυτερα να τα αφησω τελευταια.
Επιλογες ψαριων: Red Eye Tetra Neon Tetra Cardinal Ροδοστομους Iνδιανακια Black Tetra Tetra Jumbo Pleco και στο τελος αγγελοψαρα νομιζω μετα ειπε και για ραμιρεζι. Θα ξεκινησω να κοιταω τα profile ολων των παραπανω, για ναχω μια αρχη διαβασματος γιατι εχω χαθει και προσπαθω να τα ξεδιαλυνω. Mου ειπε και για ενα ψαρι που ειναι ιδιο με το νεον τετρα, με τη διαφορα οτι τα χρωματα του ειναι πολυ πιο εντονα, μου τοδειξε κιολας....δεν θυμαμαι ομως ποιο.... ![]() ![]() Απο φυτα, γρηγορης αναπτυξης: Anubia Valisneria Microsorium Cryptocorin Πως το βλεπετε εχουμε φαουλ? Δεν θελω να κανω overstock το ενυδρειο, θελω οσο μπορει να αντεξει, τι θα μου προτεινατε να συνδυασω και σε τι ποσοτητες?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθεση φυτων... | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-04-11 17:15 |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΨΑΡΙΩΝ | DETT | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-03-11 09:40 |
συνθεση ψαριων | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 02-05-09 21:10 |
συνθεση ψαριων | kwstaogerobill | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-10-08 21:50 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |