|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Μεταχειρισμενο Φιλτρο Σε Νεο Ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα σε ολους παιδια...λοιπον σημερα μου ερχεται απο επαρχεια ενα 2080 φιλτρο απο ταξιδι 12ωρων..το παδι που μου το δινει το ειχε σε λειτουργια 2 χρονια σε ενυδρειο με κιχλιδες χωρις κανενα προβλημα..τι πρεπει να κανω για να διατηρησω τη βιολογια που εχει?θα ημουν υποχρεος να μου απαντουσατε το συντομοτερο δυνατον γιατι κατα τισ 12 θα το παραλαβω..ευχαριστω εκ των προτερων
παντα φιλικα γιωργος |
|
Εμφανίσεις: 7165
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωνει φιλτρο αστρωτο μεσα σε ενυδρειο στρωμενο χωρις να ειναι σε λειτουργια?... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-03-11 02:31 |
Ψαρια μεσα στο φιλτρο | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-01-11 02:46 |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
Εξ. +Εσ. φιλτρο ( με τι μεσα?) | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-09-08 23:18 |