|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kalispera,xthes to messimeri evala sti gennistra mu to xiphohporus mu giati parafouskwse.Apo tin wra pou ton ekana tin allagi den polukounietai kai simera pou ton eriksa fai den efage...Ti na kanw?Einai h 1h genna kai den kserw pramata.Opoiadipote pliroforia dekti.Euxaristw!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά, γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατι είναι κανόνας του φορουμ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60031 αν ο υπολογιστής σου ή το κινητό δεν τους υποστηρίζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν εχεις φυτα και μεγαλο ενυδρειο,θα ζησουν αρκετα μικρα! κανε και μια παρουσιαση,δωσε μας παραπανω στοιχεια,λιτρα κλπ! πως εισαι σιγουρος οτι ειναι εγκυος; |
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστω φιλε για την πληροφορια απο εδω και περα ελληνικα.Λοιπον το ενυδρειο μου ειναι 80Λ εχω μεσα πολλα φυτα και καταλαβα οτι ειναι εγκυος επειδη φουσκωσε απο κατω τον εχω καιρο και ξερω πως ηταν επισης σκουρινε αρκετα..
|
|
||||
|
||||
![]()
το αν ειναι εγκυος ..δεν θα το καταλαβεις μονο απο το αν φουσκωσε..αλλα κ απο το αν εχει δημιουργηθει ενα μαυρο ''τριγωνακι''ακριβως κατω και πισω απο την ουρα...πισω απο την κοιλια..το οποιο δηλωνει την υπαρξη νεογνων...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως γι'αυτο ρωτησα!
πολλοι χομπιστες,μπερδευοντε κι ενω το ψαρι εχει δυσκοιλοιοτητα (πχ) ή dropsy (πχ),χανουν πολυτιμο χρονο περιμενοντας το ψαρι να γεννησει! δεν λεω οτι το συγκεκριμενο ψαρακι δεν ειναι εγκυος,αλλα αν μπορει ο φιλος μας,ας ανεβασει μια φωτο να το δουμε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια το ψαρακι εχει αυτο το μαυτο τριγωνακι κατω στη κοιλια σχεδον ιδιο με αυτο της φωτογραφιας....
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αρκετα ''μεγαλο''??? η ειναι οπως στη φωτο..??αν καλυπτει μεγαλο μερος..και εχει και κοιλια πολυ φουσκωμενη τοτε ισως ερχεται η ωρα της..απλα να ξερεις οτι οι γεννηστρες δεν ειναι κ οτι καλυτερο...στρεσσαρουν πολυ τους γονεις..κ θελουν προσοχη με τα νεογνα γιατι αναπτυσεται αμμωνια στο αψε σβησε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδες γεννησεεεε 25ξιφοφορακια και τιν μητερα την γυρισα στο κυριο ενυδρειο αλλα θελω πληροφοριες τα να προσεξω και τετοια τι να κανς γενικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
που τα εχεις τα ψαρακια;
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα βοηθητικο ενυδρειο 10Λ μεσα εβαλα πολυ φυτο και μικρο φιλτρακι και βρωστα εβαλα μια γαζα για να μην εχει δυνατη ροη το νερο
------------------------- Ευχαριστωω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bagira : 16-02-12 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι!!
θα τριβεις την τροφη και θα ταιζεις τρεις φορες την μερα (ας με διορθωσει καποιος,αν κανω λαθος!)!! συχνες αλλαγες και μικρες!! συνεχεις μετρησεις του νερου,καθως με τοσο φαι θα βρωμιζει γρηγορα!! και καλα εγγονια! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστω πολυ φιλ για την βοηθεια θα κανω αυτο που με ειπες
![]() ![]() θελει καποιο συγκεκριμενο φωτισμο γιατι σ αυτο το ενυδρειο δεν εχω λαμπα αλλα μπορω να βαλω |
|
||||
|
||||
![]()
κ με πορτατιφ γραφειου εισαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
26βαθμους
|
|
|||
|
|||
![]()
θερμοκρασια ειναι μια χαρα. να προσεχεις την αμμωνια γιατι ανεβαινει σαν τρελη οταν μεγαλωνεις μωρα. εχω χασει ολοκληρη γεννα απο κουνουποψαρα στο παρελθον σε 10λιτρο. γνωμη μου, να αλλαζεις καθε φορα μετα το ταισμα και λιγο νερο (π.χ. 2 λιτρα). εννοειται οτι μπολιασες το φιλτρακι, ετσι δεν ειναι?
να σου ζησουν και καλο μεγαλωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα εκανα ολα το νερο θα το αλλαζω καθε μερα το 1/3
|
|
|||
|
|||
![]()
επειδη ειναι λιγα τα λιτρα που θα μεγαλωνεις τα μικρα να εισαι λιγο πιο προσεκτικος με τις αλλαγες, τα μωρα δεν συγχωρουν την παραμικρη ποσοτητα αμμωνιας. επειδη θα ταιζεις 3 φορες τη μερα, μπορει να δημιουργηθει προβλημα, να κανεις συνεχεια μετρησεις τις πρωτες μερες και απο κει και περα θα καταλαβεις μονος σου ποσες αλλαγες νερου θα κανεις και ποσο συχνα. παντως μια αλλαγη νερου στο 1/3 καθε μερα μου φαινεται λιγο, οχι σαν ποσοτητα, αλλα σαν συχνοτητα. ειναι προτιμοτερο να αλλαζεις λιγο νερακι μετα απο καθε ταισμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι με πειτε θα κανω γιατι ειμαι απειρος στο θεμα δεν μου ξανα ετυχε γεννα καθε φορα μετα το ταισμα θα αλλαζω λιγο νερακι και μακαρι να τα καταφεροθν ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δεν μου φαινεται λιγο το 1/3 καθε μερα....
αλλα μπορει και να εχει δικιο ο φιλος που το λεει. το θεμα ειναι να προσεχεις παραπολυ το νερο που θα βαζεις!! να εχει ιδια θερμοκρασια,παραμετρους κλπ και ολα θα πανε καλα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
oκ θα το φροντισω!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Provlima me to ksilo-diakosmitiko... | ronjones | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-06-09 22:23 |