|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι!
... ξερω δεν εχω τελειωσει ακομα την δεξαμενουλα στον κηπο , ομως μιας και αποφασισα να μην βαλω ψαρακια εκει για να εχω καλη βλαστηση, ειπα να φτιαξω και μια μικρη γλαστρολιμνη και να φιλοξενησω μερικα μικρου τελικου μεγεθους χρυσοψαρα, η αν δεν γινεται να βαλω χρυσοψαρα τουλαχιστον κατι αλλο οτιδηποτε που να γινεται, δεν με νιαζει και τοσο το τι. εχω αυτο το πλαισιο για αρχη. ειναι εσωτερικης διαμετρου 64 εκατοστα και 74 στη διαμετρο των γωνιων, και υψος 44 εκατοστα. (αληθεια ποσα λιτρα παιρνει?) σκευτομαι να κανω κατι με λινερ παλι και επεισης μου ερχονται σκεψεις για να γινει εσωτερικου χωρου ![]() πως σας φαινεται σαν ιδεα? ![]() Uploaded with ImageShack.us εχετε να μου προτεινετε κατι για την κατασκευη , η να μου πειτε κατι να προσεξω? θελω να αρχησω οσο γινεται πιο σωστα.. επεισης μηπως μπορει καποιος να υπολογησει ποσο επι ποσο λινερ θα χρειαστω? η.. υπαρχει αλλη λυση εκτως λινερ για αυτο το πλαισιο απο βαρυ ξυλο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποπειρα κατασκευης καταρακτη | χαρης12666 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-01-12 23:05 |
Αποπειρα macro...χωρις macro! | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 0 | 16-07-11 16:42 |
Η πρωτη αποπειρα για θαλασσινο ενυδρειο ... | Tricky | Fish Only | 29 | 08-10-05 12:17 |