|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα θελω να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..Πριν μια Βδομαδα τα απεκτησα..Στην φωτο ειναι ο αρσενικος..προς το παρων εχω μονο 1 θυληκο σε λιγο καιρο θα βαλω αλλα 3..
![]() ![]() ![]() Ελπιζω καποια στιγμη να δειξει τα χρωματα του... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια πολυ ωραιο και σπανιο ψαρι και με πολυ ενδιαφερουσα συμπεριφορα κατα την αναπαραγογικη περιοδο και γενικα μεσα στο ενυδρειο που πρεπει να διαβασεις αν δεν την ξερεις ιδη
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Χρειαζονται ενυδρειο απο 750 λιτρα και πανω ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα σας.....συγχαρητήρια για το ψάρι σου...αλλά πως καταφέρνετε και βγάζετε τέτοιες φωτογραφίες; Έχω μια Canon Α300, έχω τραβήξει ν! φωτογραφίες τα ψάρια και ούτε μια από αυτές ήταν αξιόλογη. Σε όλες τα ψάρια βγήκαν τραβηγμέεεεεεεέεέεεεενα.... Βασικά είμαι άσχετος με φότος άλλα πρέπει να καταφέρω να βγάλω καμιά καλή
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Afrikanofile και stefane για τα καλα σας λογια
![]() ![]() Τα κραταω σε 250 λιτρα γιαυτο δεν θα βαλω αλλο αρσενικο και τα θυληκα θα ειναι μονο 4..Βεβαιως ακομη και 5 ψαρια αυτου του ειδους αμα ενηλικιωθουν δεν χωρανε σε αυτα τα λιτρα ουτε για πλακα..γιαυτο συντομα θα φτιαχτει μεγαλυτερο σπιτι για τα furcifer... ![]() ![]() (εχω ξετρελαθει με αυτα τα ψαρια αν δεν βγαλουν χρωμα θα σκασω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλτο σε αλλη ενοτητα , και θα σου πουμε αρκετα !!! εδω θα μας κλωτσησει ο μοντερατορας ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|