|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας!
Μόλις χτες έβαλα στο ενυδρείο μου το νέο μου μονομάχο! Ολα καλά, κινητικότατος, χαρούμενος αλλα το ίδιο βράδυ πρατήρησα μια μικρή τρυπουλα στο πάνω πτερύγιο που σήμερα μου φαίνεται μεγαλύτερη.... Είναι σίγουρα αρχή φιν ροτ ή μήπως ειναι αποτέλεσμα στρεσαρίσματος λόγω αλλαγής περιβάλλοντος???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι σίγουρα φιν ροτ, μπορεί απλά να έχει τραυματιστεί. Παρατήρησέ το και αν συνεχίσει να μεγαλώνει τότε μπορεί να θεωρηθεί αρχή φιν ροτ οπότε προχωράς στην απαραίτητη θεραπεία. Το ενυδρείο έχει μέσα άλλα ψάρια ή πλαστικά φυτά που θα μπορούσαν να τον τραυματίσουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Είχε ενα φυτό πλαστικό με μυτερές άκρες το οποίο και απομάκρυνα. Τα αλλα ειναι ακίνδυνα (ξύλο, πέτρα και φυσικά φυτά) Εκτός απο τον μονομάχο έχω κι έναν υπερκινητικό γλύφτη, (μοιάζει με μικρό καρχαριάκι αλλά δεν ξέρω την ακριβή του ονομασία) ο οποίος ναι μεν τον παρενοχλεί , αλλά οχι σε βαθμό να τον τραυματίσει. Μέχρι στιγμής δείχνει να συμβιώνουν σχετικά ....αρμονικά !!! Οπότε παρακολουθώ και βλέπω πώς εξελίσσεται , ελπίζω να μην είναι τιποτα επιθετικό, θα ενημερώσω! Ευχαριστώ για την απάντηση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπωσδηποτε ο μονομαχος μονος του γιατι απο οτι ειδα στο προφιλ σου εχεις ενυδρειο 22 λιτρα και αν ειναι και μεικτα ειναι ακομα λιγοτερα. μηπως οταν λες γλυφτη εννοεις και τα γατοψαρα? γιατι απο οσο μπορω να φανταστω με καρχαριακι μπορεις να πεις οτι μοιαζει και ο συνοδοντις (ειδος γατοψαρου).
το πτερυγιο του μονομαχου μαλλον ειναι απο τραυματισμο, βγαλε το αλλο ψαρι επειγοντως αν θελεις να χαιρεσαι το μονομαχο σου. δεν υπαρχει παρενοχληση και αρμονικη συμβιωση ταυτοχρονα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ πάνω που χάρηκα οτι συμβιώνουν χωρίς αλληλοσκοτωμούς!!!!
Και με την άλγη τί κανω???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για την αλγη τα σαλιγκαρια ειναι πρωτα, εγω με λαθρεπιβατες εχω ενυδρειο <<γυαλι>>. αν μπορεις πες μας τι ειδος γλυφτη εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε παρουσιαση ενυδρειου! δωσε μας μετρησεις και βγαλε φωτογραφια τον "γλυφτη"... μην ειναι κανενα pagacius και τρεχουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελόψαρο με κόκκινη ρίγα στο πτερύγιο | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-03-11 18:13 |
Ειναι σιγουρα Saulosi? | gwgos21 | Malawi | 14 | 10-01-11 19:18 |
Σχισμένο ουριαίο πτερύγιο. | agapanthos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 14-11-10 18:47 |
κατι δεν παει σιγουρα καλα... | μελινακι | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-08 18:41 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |