![]() |
#1 |
μπαχαλο!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() χαμος παιδια!
ειμαι απιστευτα εξοργισμενος και πολυ στεναχωρημενος! οι περισσοτεροι γνωριζεται οτι ηθελα να κανω αλγες! περα απο φωτισμους,λαμπες,τροφη,μην τα ξαναλεμε,εριξα και λιγο λιπασμα σιδηρου,αναθεμα την ωρα. οι αλες ψιλο-σχηματιστηκαν,αλλα περισοτερο καφε! το νερο αρχισε να θολωνει,τα ψαρια να ειναι και νωχελικα... μαλιστα στο ενα ειδα ενα ασπρο σημαδακι στο κατω λεπι του! εκανα μετρησεις και βρηκα ελαχιστα μετρισημα νιτρωδη!(για αμμωνια δεν εχω,αλλα προφανως και θα ειχε) δεν εδωσα σημασια,αλλα εχθες ειδα πιο νωχελικα τα ψαρια! ε,τα πηρα στο κρανιο γαμωτο! σορυ,αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενος! εχω κανει 2 αλλαγες νερου,και εβγαλα τις αλγες!μιλαμε ηταν σαν λασπη,σαν φλουδα! το νερο ξεθωλωσε σε μεγαλο βαθμο,τα ψαρια καλυτερα,αλλα και παλι το ενα μου φαινεται καπως νωχελικο! εψαξα μελαφιξ για να βαλω λιγο για το σημαδακι που ειδα! δεν βρηκα σε ολα τα πετσοπ της πολης! οι μισοι με ρωτουσαν τι ειναι! ενας μονο το ειχε 30 ευρω!!!!! οπως καταλαβενεται δεν πηρα... το σημαδακι το βλεπω καπως καλυτερα,αλλα τα ψαρια οχι απολυτα... αυτο που καταλαβα ειναι οτι θελω να τα σωσω και φυσικα δεν προκειται να ξανασχοληθω με τις κ@@αλγες! κ ![]() θελει εμπειρια... εν τω μεταξυ μεσα στην αναμπουμπουλα τελειωσε και το αντιχλωριο! αυριο θα παρω! πειτε μου τι αλλο να κανω! να τα αφησω ετσι κι να περιμενω; Υ:μερες γκαντεμιας... και ο μονομαχος μου δειχνει να μην ειναι καλα.... 2 χρονων ειναι βεβαια... ![]()
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|