|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη μενω στην πίσω πλευρα της πολυκατοικίας οπου υπάρχει ενα μικρό "κηπακι" με μερικά δεντρα, βλέπω συνεχώς αγρια πουλια, οπώς κοκκινολαίμιδες, σπουργίτα, μερικές φορές κοτσύφια, και αλλα που δεν ξέρω πως τα λένε.
Εχω περίπου ενα κιλό σπόρια για μικρους παπαγάλους (παπαγαλίνη), καθως και τρίματα απο δημητριακά (οχι σοκολατένια κτλπ) (αυτά που μένουν στην σακούλα). Αναρωτιομουν αν μπορώ να τα βγάλω στο μπαλκόνι ωστε να προσελκύσω μερικά πτηνά και αν κατσει να βγάλω και καμία φωτογραφία... ![]() Έχω κατα νου αυτά τα στικάκια απο σπόρια που κυκλοφορουν και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανενας να μου πεί πως να τα φτιαξω. Αν έχετε και καμια αλλη πρόταση για το πως να τα προσφέρω, θα χαρώ να την ακούσω! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγρια δυση το ενυδρειο! | slasheraki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-08-11 14:25 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
την καψαμε τη βαρκα!!! | georod7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 30-05-11 14:02 |
Ενυδρειο Με Αγρια Ειδη | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-05 02:46 |