|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Επιτελους μετα απο πολυ υπομονη κ ψαξιμο για ψαρια το ενυδρειο ειναι ετοιμο για παρουσιαση. Ενα ευχαριστω στον xristosg7 απο τα Ιωαννινα που μου εστειλε τα ψαρια σε 2 αποστολες...
κατηγορία ενυδρείου Αφρική Λίμνη Malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 110x45x55 Συνολικά Λίτρα: 230lt Ψάρια: Ps. Demasoni Πέτρες: Φεγγαροπετρες ασβεστολιθηκες Βυθός: Αμμο ψιλης κοκκομετριας 0.5-1χλ Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 Sylvania 30w Grolux Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Φίλτρανση: Eheim pro 3 2075 Θέρμανση/ Ψύξη: Εξωτ. θερμ. 200w Hydor Διατροφή: Κelp Algae flake+Malawi της Tropical Παράμετροι pH: 7.8 Γενική σκληρότητα (GH): 18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 15 Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 70λτ καθε 15 μερες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Σε βαρελι με θερμοστατη κ κυκλοφορητη Μερικες φωτο απο τα Demasoni κ ενα βιντεο εν ωρα ταισματος... http://youtu.be/AUstpekKx_8
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο..και καθαρο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σιμφονισω με τον φυλο ..της πετρες καλυτερα να της βαλεις σε 2 πλευρες αρ.και δεξια σαν βουναλακι(πως να το πω)..ισως θελει περισοτερες για να δειξει..και το φοντο (οταν εστινα,αλαξα 4-5..τελικα κατελιξα στο μαυρο οπως μου ειχαν πει οι περισοτεροι)..θα το εβαζα μαυρο..παρε μια σακουλα σκουπιδιον μαυρη ματ και κολισε την..τα χρωματα απο τα δεμασονι θα δειξουν πολυ περισοτερο..λιγες βαλισνεριες και 1-2 ανομβιες αν θελεις-θα το κανουν ακομη πιο ομορφο..καλη συνεχια!!! κουκλια τα καμαρια σου..εγω απο των χριστο εχω παρει τα ασει,αφρα και αλα 3 λαμπιδο(mbamba).
|
||||
|
||||
![]()
Τις πετρες παιδια δεν τις σπαω με τιποτα μιας κ απο μονες τους εχουν αρκετες κρυψωνες κ περασματα. Το εφε 2 βουνων δεξια κ αριστερα δεν μου αρεσει κ τοσο συν οτι τα demasoni θελουν μπολικες κρυψωνες για να μην τσακωνονται πολυ. Εχει το καθενα το χωρο του κ ολα ειναι καλα. Οπου ειδα τετοια ψαρια με λιγες πετρες διαβασα οτι οι τσακωμοι πηγαιναν συνεφο οποτε... Για φοντο εχω βρει αλλα θα μπει σε καμια βδομαδα που θα κανω αλλαγη νερου μιας κ 350 κιλα δεν μετακινουνται ευκολα...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου, αλλά μου φαίνεται λίγο άδειο. Ίσως ένα φόντο(μαύρο)όπωε είπαν και οι άλλοι, και κανα φυτό(ειδικά καμια valisneria gigandea) θα ήταν ότι πρέπει.
Μία ερώτιση: Τα ψαράκια σου τι μέγεθος έχουν? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φοντο το εχω παρει κ θα μπει σε μια βδομαδα περιπου που θα γινει αλλαγη νερου. Οσο για φυτα θα αργησω να βαλω λιγο μιας κ το προηγουμενο σεταπ ηταν αμαζονιου κ το ειχα πηγμενο στα φυτα. Το μεγεθος ειναι απο 1.5 ποντο εως 2.5 ποντους ισως κ 3. Γιατι?
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο!κανονικα θα επρεπε να ειχες ξεμπερδεψει και το χαρτονι απο πισω για να μην εχεις μετακινησεις!!!αν μπορεις προσπαθησε να το περασεις ετσι οπως ειναι, γιατι μια οποιαδηποτε κινηση τωρα, μπορει να αποβει μοιραια και να σπασεις κανα γυαλι! το μονο που δε μ'αρεσει στο στησιμο ειναι εκεινη η πετρα στην μεση κατω,στο χαλικι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ρώτησα το μέγεθος, γιατί μου φάνηκαν μεγαλύτερα(νόμιζα ότι είναι 1 πόντο), αλλά αφού είναι όπως τα λές, εντάξει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
Pseudotropheus Demasoni ( Species Tank ) | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 50 | 02-01-11 12:30 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |