|
||||
|
||||
![]()
Μεσα σε μικρο χρονικο διαστειμα εχω χασει 2 ραμιρεζι και εγω αλλα και ακομα δυο παιδια που τα αγορασαμε την ιδια ημερα.Ενω αυτη την στιγμη ειναι ετοιμο ακομη ενα το οποιο εχει εξωφθαλμια τα αλλα δεν ειχαν κατι ενω μεχρι και πριν κλεισουν τα φωτα ζουσαν το μεσημερι τα εβλεπα νεκρα τι γινετε?
|
||||
|
||||
![]()
ελα, αφου ξερεις την διαδικασια.........
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φορμα ασθενειας, πληροφοριες.....τα κλασσικα....
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:350 λιτρα 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:1 χρονο 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 12/12/2011 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):28 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ):δισκοι.ραμιρεζι.οτοκυκλοι,καρδιναλιοι.στερμπαι και ανσιστρους. 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):2 μηλοσαλιγκαρα 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ:70 λιτρα/βδομαδα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ:2/1/2012 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:4 φορες την ημερα ξηρη τροφη 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:6,5-7 KH:5 GH:5 ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):15 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ:καποια με στικ και καποια με σταγονες ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ:κανονικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:κανονικη 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):κανονικα 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):κανονικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:αυτα που συμπληρωσα ηταν για τους ξαφνικους θανατους και οχι για αυτο που εχει εξωφθαλμια. ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησες κάτι στην συμπεριφορά τους?
Πρόσεξε, γιατί έχεις και δίσκους στο συγκεκριμένο ενυδρείο, μην πάθουν τίποτα και τρέχεις! Μήπως είναι κάποιο παράσιτο που ενεργεί άμεσα στον οργανισμό και δεν προλαβαίνουν να δείξουν συμπτώματα? |
|
||||
|
||||
![]()
Και το εχω και στο δικο μου ενυδρειο και το εχουν και τα αλλα δυο παιδια που εχουν και αυτοι δισκους?Εχουν τις ιδιες ρουτινες με εμενα περιπου!Τι παρασιτο?Πως θα δω τι γινετε?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Για ξαναπέστο απ'την αρχή πιο καθαρά!
|
|
||||
|
||||
![]()
λεω οτι και αλλα δυο παιδια που αγορασαμε την ιδια μερα τα ραμιρεζι εχουν και αυτα απωλειες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως κάτι έχουν τα ραμιρέζι απο το μαγαζί?(μήπως κάτι παίζει με την παρτίδα) Πάνε και παρακολούθα απο κει που τα πήρες τα άλλα ραμιρέζι και ίσως να βγάλεις άκρη. Πάντως εμένα για κάποιο βακτήριο, ή για κάποιο παράσητο μου ακούγεται. Τι άλλο να πώ εφόσον όλα είναι καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα εβρησκαν νεκρα εκτος απο ενα που ηταν στην επιφανεια.Δεν τα αγορασαμε απο την λημνο!μπορω να κανω κατι για να προστατεψω τα αλλα ψαρια?
------------------------- Αυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι τα παιδια ειχανε αγορασει απο ενα αλλο πετ αρχες δεκεμβριου αρσενικα ραμιρεζι ποιο μεγαλα σε μεγεθος απο αυτα που ψωφανε και ειναι μια χαρα δεν εχουμε χασει κανενα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 05-01-12 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω. Διότι δεν έχουν σημάδια τα οποία να δείχνουν οτι κάτι τρέχει.
Μάλλον κάτι έχουν όπως είπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα βρηκα και αλλο ενα νεκρο τωρα εχω μονο ενα αρσενικο απο το αλλο πετ που σας ειπα!
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω βρε φίλε!
Μήπως κάτι παίζει την νυχτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω τι να γινετε?Κριμα παντως οσα ψαρια πηραμε εκτος απο 3 αρσενικα που ηταν απο αλλο μαγαζι τα χασαμε ολα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
νεκρα σαλιγκαρια. | giannisqq | Σαλιγκάρια | 25 | 14-11-10 23:30 |
Ροδοστομα νεκρα | Pritanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 29-09-05 20:38 |
νεκρα θυληκα γκαπι | scalare | Ζωοτόκα | 8 | 06-09-05 19:24 |
Γκαπυ νεκρα 2 εβδομαδων ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 29-06-05 16:29 |