|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
συμβουλες για...ξενο,τεραστιο ενυδρειο!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() λοιπον παιδες,σε ενα ιντερνετ καφε που δουλευει ενα φιλαρακι μου,υπαχει ενα ενυδρειο σε λειτουργια,κοντα 900 λιτρα!
πραγματικα ειναι τεραστιο! εδω και μηνες που το εχει,θα ηθελα πολυ να κραξω το αφεντικο,καθως εχει βαλει εναν πετσοπα να του το "γεμισει" και φυσικα τα εκανε σκατα! ο ιδιος φυσικα το εχει για βιτρινα και δεν δειχνει να νοιαζεται ιδιαιτερα γι'αυτο,αλλα εγω νοιαζομαι!! ενω τον πλησιαζα (το αφεντικο),με σκοπο να τον πεισω να κανει καποιες αλλαγες στο ενυδρειο,εκει που τον "ζαλιζα" μου προτεινε να το "αναλαβω" (καθαρισμο εννουσε και συντηρηση)! ασχετα με το αν θα δεχτω (οικονομικα δεν υπαρχει κατι,μιας και θα με χρειαζεται μια φορα το διμηνο) ή οχι,θα ηθελα να τον πεισω να κανει πααααρα πολλες αλλαγες,καθως τα πραγματα ειναι ασχημα... οι κατοικοι απ'οτι ειδα ειναι οι εξης: 1 gallagher 1 pacu 3 oscar (ή 4) 3-4 παπαγαλοψαρα 1 "καθαριστης",ο οποιος δεν θυμαμαι πως λεγεται,αλλα αν θυμαμαι πρεπει να ειναι αυτος που οταν μεγαλωνει γινεται επιθετικος...θα το βρω... κανα δυο ξυλα και ενα ματσο αθλια,ψευτικα φυτα! ειχε και κιχληδες οι οποιες φυσικα ![]() το χειροτερο ειναι οτι ο πανεξυπνος πετσοπας, του εχει δωσει (περα απο αλλες) μια τροφη η οποια δεν ειναι αλλη απο τις "βαφλες" σπιρουλινας (ταμπλετες) με τις οποιες εγω ταιζω σαλιγκαρια!!!! οπως ειναι φυσιολογικο,οσες τροφες και να τους εχει φερει (ο πετσοπας) ο "καρχαριας" δεν εχει φαει ποτε του (απ'οτι με ενημερωσε ο φιλος μου),παρα μονο κανενα ψαρι πιο παλια... τον καταστηματαρχη τον ενημερωσα για τον καρχαρια και για το pacu,οσο μπορεσα... τι να κανω παιδες; καμια ιδεα; δεν πιστευω να κανει κατι δραστικο,ωστοσο εγω θα του προτεινω...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | kigocesi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-09-11 23:20 |
Νεο ενυδρειο...συμβουλες... | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-11 13:53 |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |