|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δύο απορίες μου:
α) Το φυτό στην πρώτη φωτογραφία είναι το Java moss, ή κάποιο άλλο; (Σημειώνω ότι παρεμβάλλεται ένα κλαδάκι από κερατόφυλλο, και ότι τα ανοιχτόχρωμα φυλλαράκια είναι από lemna minor που κόλλησε στο φυτό κατά την τελευταία αλλαγή νερού) β)Το ψάρι στην δεύτερη φωτογραφία μου το πουλήσανε για ζεμπράκι, αλλά δεν βλέπω πολλές ομοιότητες με το brachydanio rerio (αν λέω σωστά την λατινική ονομασία).... ![]() Ευχαριστώ έκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
¶λγη είναι....? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-03-07 07:15 |
Είναι koi! | Yiannis59 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 24-02-07 15:40 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |