|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα συχομπιστες. Ύστερα απο 2 χρόνια με το ενυδρειο μου έμαθα πολλά πράγματα και ήρθε η ωρα της αλλαγής. Έχω ένα 100αρι γλυκο με 9 tetra ψαράκια 2 Cory Aeneus 2 pangasius κ ένα pleco .έχω επίσης 4 πέτρες και 3 φυτά πλαστικά. Θέλω να κάνω μια ανακαίνιση δλδ αδιασμα ενυδρειο καθάρισμα βυθού βάζοντας άμμο ώστε να φυτεψω 2) να βάλω νέο φιλτρο χωρίς μπολι απο το παλιό γτ τσιμπαγε λίγο αμμωνία κ γενικά να το έχω άδειο καμία βδομάδα στρωνοντας το κανοντασ κυκλο αζωτου χωρισ ψαρια.Το πρόβλημα είναι το εξής. Δν έχω άλλο ενυδρειο να βάλω τα παραπάνω ψαράκια κ κανεις εδώ κοντά δν έχει . Μπορώ να πάρω μια μεγάλη πλαστική γλάστρα να τα βάλω μέσα μαζί με το φιλτρ κ το θερμοστατη; Η θα γίνει %*%#^; Τα φώτα σας.....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση! Καλοκαιρινή «ανακαίνιση» απο τις παραλίες τις Κέρκυρας! | skourkou | Malawi | 8 | 16-08-09 14:02 |
Ανακαίνιση σπιτιού και ενυδρείο | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-03-07 14:10 |
Ανακαίνιση ενυδρείων! | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 23-10-06 23:11 |
ανακαίνιση ... παρουσίαση νέου aquascaping | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 04-10-06 19:03 |