|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
να ρωτήσω κάτι γρήγορο. Έχω ένα 60λιτρο φυτεμένο και αντιμετωπίζω φέτος μετά από 2 χρόνια λειτουργίας το φαινόμενο η θερμοκρασία μου να μην είναι σταθερή όλη την ημέρα. Υπάρχει μια διακύμανση της τάξης του 0.5 με 1 βαθμού. Με τη θερμοκρασία στους 24,8 περίπου τα βράδια και να φτάνει σχεδόν 26 με τη λάμπα αναμμένη. Αύξησα λίγο τη θερμοκρασία στο θερμοστάτη αλλά πέρναγα τους 26 μέσα στη μέρα και δε το θέλω. Λοιπόν η ερώτηση μου είναι αυτές οι διακύμανσης μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στα ψάρια?(έχω αρκετά guppy ένα ancisrus) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατήρηση επιθυμητής θερμοκρασίας | mpoumpoula | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 25-05-11 19:33 |
Διαφορά της θερμοκρασίας στο αλάτι | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 20-12-09 10:14 |
Αύξηση θερμοκρασίας | GIAN_NIKOLA | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-06-09 23:03 |
Προβλήματα θερμοκρασίας | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-05-07 11:00 |
Ηλεκτρονικός controller θερμοκρασίας | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 19-11-06 14:03 |