|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας..ποσα χρυσοψαρα μπορω να βαλω σε 360 λιτρα.εχω 5 μεχρι τωρα 3 commet kai 2 common αν τα λεω καλα..απλα μου εχουν μεγαλωσει αρκετα σε 5 μηνες ειναι 8-10 εκ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εισαι με αυτα.
Θα μεγαλωσουν πολυ ακομα (αυτα τα ειδη που εχεις) και θα σε κουρασει η συντηρηση του ενυδρειου για να εχεις καλες συνθηκες. Να τσεκαρεις στη συνεχεια μηπως χρειαστει αναβαθμιση η φιλτρανση. Να τα χαιρεσαι. Βαλε καμια φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
απο φιλτρανση εχω ενα 2217 θα βαλω φωτογραφιες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον ειμαι σιγουρος οτι εισαι μια χαρα απο μετρησεις ΝΗ3 ΝΟ2. (ΝΟ3 δεν ξερω, αναλογα φυσικα τις αλλαγες σου)
Στο μελλον μαλλον θα χρειαστεις αλλο ενα φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φιλτρο ομως με τον καιρο και την αλγη που θα πιασει μεσα στους σωληνες συγουρα θα πεση η ροη και θα χρειαστεις αλλο ενα ιδιο
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το ενυδρειο τρχει καιο πριν ειχα αφρικανες..για το φιλτρο αργοτερα θα κανω ακομα μια προσθηκη..προς το παρον ειναι οκ νομιζω..κανιβαλιζω λιγο αλλα ηθελα να ρωτησω αν κανει να τους ριχνω τροφη για θαλασσινο(εχω και τετοιο) τις οσεαν νουτριτιον γραφει οτι ειναι και για γλυκου νερου ψαρια..το εκτιμουν δεωντος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα λιτρα εχω? | Nikos-gus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 02-08-16 15:23 |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |