|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη σκεφτομαι σε λιγο καιρο να δημιουργισω ενα sump για το ενυδρειο μου (210 λιτρα fish only) και δεν σκαμπαζω σχεδον τιποτα περι sump θα ηθελα την βοηθεια σας.
Ο χωρος που ειναι στην βαση μπορει να χωρεσει ενα ενυδρειο καπου στα 80 λιτρα και επειδη εχω διαθεσιμο ενα καρφουρισιο 80X30X40 μου ερχετε μια χαρα. Εφοσον κανω τα διαμερισματα, θα ηθελα την γνωμη σας για την υπερχιληση ποσα λιτρα δηλαδη θα χρειαστω και ποσα λιτρα αντλια επιστροφης . Στο ebay υπαρχουν αρκετες υπερχειλίσεις , τι προτεινετε ? Βεβαιως στο ενυδρειο δεν υπαρχει τρυπα και γιαυτο παω σε υπερχείλιση. Τι διαφορα εχει η κανονικη υπερχείλιση με την durso , πια ειναι πιο ασφαλες ωστε να μην εχω τιποτε πλημμύρες και πια ειναι αθορυβη?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία μίνι υγροβιότοπου | Manty | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 20-07-11 17:56 |
Δημιουργία Τρύπας στο Καπάκι | gio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-10 08:19 |
Βοήθεια για SUMP | thomas60 | Φωτισμός | 2 | 26-03-07 19:58 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |