|
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα παρέλαβα cpd και Peacock gudgeon, δείχνουν πολύ υγειή, αν κι τα gudgeon είναι πολύ μικρά. αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να δεχτούν την τροφή. αρτέμια μπορώ να τους παρέχω αν και κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά κουραστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και για όσο θα φιλοξενούνται στο κοινωνικό. θα ήθελα προτάσεις για τη διατροφή τους από τους έμπειρους στα συγκεκριμένα ψάρια.
μερικές φωτώ (και μία άσχετη με γαρίδες που τελευταία μου φαίνονται απίστευτα κόκκινες) |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε κατεψυγμενες τροφες. Eγω τους δινω bloodworms και αρτεμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπλα επειδη ειναι μικρα ακομα απο οτι βλεπω μπορεις αν δεν τρωνε τα bloodworms να δινεις εως τοτε δαφνια.
|
||||
|
||||
![]()
bloodworms και αρτέμια κατεψυγμένη έχω αλέξανδρε, δάφνια δεν έχω δεί ούτε από μακριά φίλε dimis1978
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εδω δειχνει πως εχει δαφνια και λογικα θα μπορουσες να παραγγειλεις
![]() http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=en εχω ζητησει και εγω και περιμενω απαντηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά τρώνε τα bloodworms, όπότε καθάρισα με την διατροφή τους. πραγματικά και τα δύο είδη είναι καταπληκτικά ψαράκια, και όσο προσαρμόζονται και μεγαλώνουν θα παρατηρώ νέες συμπεριφορές. ευχαριστώ όλους σας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Peacock gudgeon | gaia | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 15-02-05 09:21 |