|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
https://ravensart.wordpress.com/about/
Ριξτε μια ματια. Στηνω τις τελευταιες μερες ενα προσωπικο blog για να εκθετω τους πινακες μου, τις φωτογραφιες μου, τα aquascapes μου και οτι αλλο εχει σχεση με τα χομπι μου. Δεν ειναι ακομα ετοιμο, υπαρχουν εκατονταδες φωτογραφιες και υλικο να ανεβασω και θα το κανω σταδιακα. Ειναι η τριτη αποπειρα που κανω και πιστευω αυτη τη φορα να τα παω καλυτερα μιας και δεν ξερω και πολλα απο στησιμο σελιδων. Οι κριτικες καθως και η βοηθεια απο πιο εμπειρους, καλοδεχουμενες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Αλεξ!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι μπραβο μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δε θα μπω γιατι μου τη σπανε οι φωτο που κατά καιρους έχω δει απο τα ενυδρεία σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο, μπραβο αλεξ
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω και μονο που μπηκατε στον κοπο να το δειτε. Εχω ψιλο-ενθουσιαστει που καταφερα να το φτιαξω ..δεν το περιμενα
![]() Δεν ξερω ακομα τι παιζει με την αρχικη σελιδα που ειναι κενη αλλα δεν σβηνεται κιολας, και πως να φτιαξω κατηγοριες, να ανεβασω κανενα κειμενο κλπ θελω να βαλω και banner-ακια στην πλευρικη στηλη (πχ ADA, IAPLC κλπ) και δεν ξερω αν το υποστηριζει και πως.. Θα το σκαλιζω και που θα μου παει θα τα μαθω. ![]() Σχολιαστε ελευθερα και αν κανενας ξερει απο blogs , τον κανω administrator να βοηθησει με το στησιμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sorry για τη διορθωση
![]() ![]() παντως μια χαρα σε βρισκω,βαλε κι αλλες φυτοψαροφωτος!!! επισης αυτο με την μπεκατσα ειναι πινακας?αν ναι πωλειται??? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τη διορθωση. Θα το φτιαξω. Υπαρχουν και εντοπιζω κι αλλα λαθη αλλα δικαιολογημενα αφου μες στα χαραματα που το εφτιαχνα και ανεβαζα μαζικα φωτογραφιες, τα ειχα παιξει ολιγον τι..
Ναι, ολοι πινακες ειναι αλλα σε ποια μπεκατσα απ ολες αναφερεσαι γιατι εχω φτιαξει πολλες ![]() Παντως ολοι οι πινακες μου εχουν πουληθει και η πλειοψηφια ηταν παραγγελιες. Εγω δεν εχω στην κατοχη μου ουτε 1 πινακα μου αν και θα ηθελα να ειχα κρατησει 3 συγκεκριμενα εργα μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το που ανοιξεις το blog δεν εχεις 4 φωτο πανω πανω?!?!?η δευτερη!!!
α καλα....τωρα ειδα τις αλλες ![]() ![]() ![]() βασικα μου αρεσουν καμποσες και θα ηθελα να ακουσω μερικες διαστασεις και ¤¤¤ γιατι στο σπιτι δεν εχουμε κανα πινακα, αν και θα πρεπει να συμβουλευτω και το "αφεντικο" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και να ηθελες πινακα μου , υπαρχει παυση πυρος εδω και 2 χρονια. Ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση εχω πια...και αν δεν υπαρχει διαθεση με το στανιο τεχνη δεν γινεται !
Ασε που τα "αφεντικα" δεν θελουν μπεκατσες στο σαλονι τους ![]() Η τελευταια φορα που επιασα τα πινελα μου ηταν περυσι τετοια εποχη που ανελαβα μια μεγαλη δουλεια με τοιχογραφιες. Μεταξυ αλλων ζωγραφισα εναν εκπληκτικο θόλο/ουρανο σε ταβανι σαλονιου και ενα ολοκληρο φρεατιο ασανσερ υψους 9 μετρων το οποιο αναπαριστουσε δασος οξυας. Το ασανσερ ειναι γυαλινο και κανεις την διαδρομη προς τους οροφους μεσα απο το δασος ! Οσοι ειδαν αυτες τις τοιχογραφιες, μαθαινω οτι τους επεσε το σαγονι στο πατωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν εχω ιδεα απο μπλοκ ωραιο φαινεται.οσο για την τεχνη αν βρεις τον χρονο φιαξε κατι που δεν το'χεις ξανακανει ποτε.θα δεις οτι εχες κι΄αλλες πτυχες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που να ειχες και παραπανω χρονο...
Μπραβο σου ρε Αλεξανδρε, ομορφο το blog. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για την κίνηση που έκανες
![]() Κάλα τα ενυδρειακά αλλά οι πίνακες με τις ΒΑΣΙΛΗΣΕΣ του βουνού είναι όλα τα λεφτά ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ καλό!!! Καλά τα εξώφυλλα στο κυνηγεσία είναι δικά σου....(φανταστικό). Μια απ΄τις μπεκάτσες διακοσμούν το Samurai μου. Να σαι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Να στε καλα παιδια. Χτες προσθεσα και ενοτητα με emersed φωτογραφιεςμ ριξτε μια ματια ![]() Να βαλω και ενοτητα με ψαροντουφεκο και ψαρεμα να σας κουφανω με τα τερατα ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο αλεξ αλλα βαραει σε καθε σελιδα προειδοποιηση ασφαλειας για ψαξε να δεις γιατι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Αλεξανδρε.Σου ευχομαι καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στο μπλοκ σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο το blog σου Alex! Ανεβασε υλικο!!!
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ συγχαρητηρια δεν ηξερα οτι εχεις τοσο καλο χερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Αλεξανδρε !! Πολυ ωραιο,περιμενουμε υλικο
![]() Οι εκπληξεις δεν σταματανε ποτε...και παλι μπραβο ! |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω πολυ παιδια !
![]() ![]() Να το τσεκαρετε συχνα, γιατι ανεβαζω συνεχεια υλικο και προκειται να φτιαξω κι αλλες κατηγοριες. Εχω χιλιαδες φωτογραφιες και στον παλιο μου υπολογιστη που πρεπει να τις μεταφερω. Καποιες ειναι πραγματικα αξιολογες. Πιστευω οτι θα μου παρει 1- 2 μηνες μεχρι να το τελειωσω. Δεν εχω αρχισει ακομα να γραφω. Μολις γραψω το πρωτο αρθρο θα ανοιξει και η αρχικη σελιδα καθως και οι μηνες και κατηγοριες...κι εχω πολλα να γραψω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω.... μάλλον θα πρέπει να αγοράσω μερικά κοπάδια πρόβατα να τα μετράω μπας και κοιμηθώ.....
Γιατί γκρινιάζεις για το στήσιμο? μια χαρά blog είναι............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατο το blog.Το περιεχόμενο...απίστευτο!Συγχαρητήρια και από εμένα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο..... μπραβο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολύ ωραίο και πολλά υποσχόμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Αλεξανδρε !! Αντε καλή αρχη !!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογος ¶λεξ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφου σου εχω πει να παμε και ακομα ερχεσαι.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
blog για τους δισκους | mathaios81 | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 27-08-12 23:05 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Όχι ακριβώς παρουσίαση - blog! | uptight | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-04-09 15:15 |