|
|
|||
|
|||
![]()
1) Συγγνώμη για την ΧΑΛΙΑ φωτο . (Η ψηφιακή είναι παρέα με ένα φίλο στην Νέα Υόρκη και η λάμπα του ενυδρείου καμμένη..)
2) Έχω σε ένα 60λτ 14 corydoras και καμία 15αριά red cherry. Σήμερα είδα στο τζάμι κολλημένα αυγουλάκια περιμετρικά σε όλα τα τοιχώματα του ενυδρείου. ( αυτά που "φαίνονται" στην φωτο. Επειδή είμαι αρχάριος ..είναι των cory ή των shrimps ; 3)Δεν έχω κάτι άλλο μέσα στο ενυδρείο (από ψάρι) εκτός από 2 σαλιγκαράκια.(μικρότερα σε μέγεθος και απο τα shrimps.) και ένα μωρό γκαπυ που όλο πάει και μυρίζει τα αυγά.Χρειάζεται να τα βάλω κάπως τα αυγά σε γεννήστρα ; Κινδυνεύουν από τους γονείς τους ή τις γαρίδες ; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες δεν κολλανε στα τζαμια τα αυγα αλλα τα κρατανε *πανω* τους οποτε....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τόσα πολλά ; Τι στο καλό έγινε ..Γέννησαν όλα μαζί ;
------------------------- Επίσης..Παρατηρώ οτι ενώ τα cory δεν ξεκολούσαν από το βυθό ..Όλη την ώρα κολυμπάνε δίπλα στα αυγά..Τα τρώνε ; Ή τα προφυλάσουν ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trelemis : 21-09-11 στις 14:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι σαλιγκαρια εχεις ?
|
|||
|
|||
![]()
2 μκρά μαυρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυγα απο κορυ ειναι.
Αν μεινουν εκει θα φαγωθουν απο τις γαριδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TI CORY? | stelios_ant | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-03-10 13:59 |
Αυγά από cory η κάτι άλλο? | theodarras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-12-09 09:23 |
Αυγουλάκια cory | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 15-03-07 10:26 |
ζευγάρωμα cory-αυγά (και σε βίντεο) | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 35 | 13-03-07 09:12 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |