|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδωσα εχθες τα ζεβρακια μου τα 6 που ειχα σε ενα χομπιστα απο το φορουμ εδω, με ενυδρειο 1 μετρο για να ειναι καλυτερα απο οτι το δικο μου που ηταν 50 εκατοστα, μιας και πολλοι λεγανε οτι θελουνε μεγαλυτερο μηκος. Εδωσα λοιπον τα ψαρακια το χρηστη VITO και σημερα ερχεται ενας φιλος μου να δει το ενυδρειο και μου λεει, εγινες πατερας χαχαχ. Μωρα μικρα μεσα στο ενυδρειο...δεν το πιστευω...δεν ξερω τι να κανω? Τι τρωνε? Τι θερμοκρασια θελουνε???? Το φως τα πειραζει? Το φιλτρο το εβαλα στην πιο μικρη ροη για να μην τα ρουφιξει. Τωρα που δεν θα εχω ψαρια μεσα, περαν απο αυτα τα κουτσικα, μπορει να χαλασει η βιολογια του φιλτρου? Τι θα τρωνε τα βακτηρια? Παρακαλω βοηθεια.
![]() Εdit: Ανεβαινει και video να τα δειτε οσο φαινονται... ![]() Δειτε το σε 720p. http://www.youtube.com/watch?v=wYIww7EubNQ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |