|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους..λοιπον ας μπω στο θεμα..εδω και 3 χρονια εχω ενα ενυδρειο με κιχλιδες...το ενυδρειο αγοραστηκε απο γνωστο καταστημα στη κατω κηφισια...σημερα με πηρε τηλ ο πατερας μου και μου ειπε οτι σταζουνε νερα αναμεσα απο το ενυδρειο και τη βαση του.αυριο που θα παω σπιτι μιας και σημερα ειμαι υπηρεσια θα δω τι προβλημα υπαρχει..για δωστε μου τα φωτα σας τι να κανω?με το καταστημα μπορω να βρω ακρη η ειναι φυσιολογικη η φθορα σε ενα ενυδρειο 3 χρονων?αν παλι δε γινεται κατι λογικα θα δωσω τα ψαρακια για να σωθουνε...περιμενω απαντησεις σας..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |