|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είδα ένα ψαράκι και από εκεί που κατουράει είχε μια μικρή κόκκινη μπαλίτσα. Λες και πετάχτηκαν τα έντερα του...
Το παρατήρησα για πολύ ώρα και είναι ζωηρότατο... Τι συμβαίνει? |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασε μια φωτογραφια!πιθανον ομως να ειναι απλα περιτωματα!περιμενε,μπορει να "πεσει" κατω...εμενα μου ειχε συμβει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θες να μας πείς τι ψαράκι ήταν ?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν καταλαβαινω καν αν ειναι ψαρι με αυτη τι φωτογραφια
|
|
|||
|
|||
![]()
Βίντεο στο youtube είναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια καθαρη φωτογραφια αν σου ειναι ευκολο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτογραφία βγαίνει θολή, το βίντεο είναι οτι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Φαίνεται ξεκάθαρα το ψάρι, απορώ που δεν μπορείτε να το δείτε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι camallanus?
http://www.google.gr/search?rlz=1C1G...8&q=camallanus Κοίτα λίγο το link και πες μας αν μοιάζει με αυτό που βλέπεις στο ψάρι σου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ είχα έναν καρχαρία μικρού μεγέθους και όταν το έπαθε μετα απο περίπου 1 εβδομάδα τον είδα να επιπλέει νεκρό
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι... απλά είναι σαν ενα μπαλάκι κόκκινο στην θέση που έπρεπε να είναι τα περιτόματα του ψαριού.
Σαν κοίλη φένεται... αλλά ρε γαμώτο το ψάρι ειναι ζωηρό σχετικά και τρώει. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το κοκκινάκι στο κάτω μέρος του ψαριού. UPDATE Το παιδί στο μαγαζί με τα ενυδρεία μου είπε ότι μάλλον είναι σκουλήκια. Και μου είπε οτι μπορεί να φύγει τα φάρμακα που ήδη έχω (Oodinapur και Protazol) |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο ακριβως επαθα πριν ενα μηνα σε ενα γκαπι μου και ενω ηταν ζωηρο πεθανε μετα απο μερικες μερες ....
|
||||
|
||||
![]()
την απαντηση που εδωσα ττην εδωσα και εγω για γκαπυ,αλλα εξαφανιστηκε μετα απο μερικες ωρες..αρα δεν τιθεται τετοιο θεμα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα είναι 2η μέρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο φιλαράκος απεβίωσε.. και από κατάλαβα μετά από την αυτοψία όντος
ήταν κάτι σαν κοίλη! Ποιος ξέρει... μπορεί να το χτύπησαν τα άλλα ψάρια ή εγώ άθελα μου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχασα το ψάρι μου!!!!!! | ral | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-12-10 19:34 |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Χάνω και 3ο ψάρι | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 31-10-08 16:01 |
Μην γελάσετε. Έχασα ένα ψάρι! | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-10-04 20:01 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |