|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να στεγανοποιήσω το σιφόνι που έχουν τα WC στο πάτωμα γιατί το άλλαξα με άλλο που κλείνει γυρνώντας το.
επειδή δεν είναι της μάνας του όμως δεν κουμπώνει ακριβώς και "παίζει" λίγο οπότε θέλω να το σταθεροποιήσω κάπως περισσότερο και να το στεγανοποιήσω ταυτόχρονα. αν χρησιμοποιήσω την ενυδρειακή Den braven σιλικόνη περιμετρικά θα πιάσει σε μέταλλο με μέταλλο ή όχι ? ![]() ![]() Δεν δέχεται πιέσεις το συγκεκριμένο σημείο, στεγανοποίηση και τα μπόσικα θέλω να πάρω, αλλά ρωτάω για να μην κάνω τσάμπα κόπο χωρίς λόγο. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετά από την πρώτη μου τραυματική ενυδρειακή εμπειρία | Da Gypsy Fish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-06-11 13:15 |
bison για τζαμια vs aqua silicone den braven | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 14-02-11 21:03 |
Ενυδρειακή σιλικόνη | andreascrete | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-01-11 13:31 |