|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους εχω παραγγειλη και περιμενω το controller stc-1000 για να κανω το συστημα ψυξης με τα ανεμιστηρακια και επειδει θελω να συνδεσω 2 θερμαντηρες ο ενας που εχω ειναι 400w και λεω να παρω αλλον εναν 200 η 300w για να δουλευουν πιο ξεκουραστα (το ενυδρειο ειναι 450 λιτρα) θα υπαρχει καποιο προβλημα στην λειτουργεια του controller με αυτα τα watt.ευχαριστω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα τα βατ δεν θα εχει προβλημα.
Αν και το καλυτερο ειναι να οδηγει εξωτερικο ρελε απο οπου θα παιρνουν ρευμα οι θερμαντηρες, για να μη καταπονειται καθολου ο ρελες του controller.
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορουσες να μου το εξηγησης πως γινετε γιατι δεν το καταλαβα.ευχαριστω για την βοηθεια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και χωρις, θα δουλεψει κανονικα με τοσα βατ, απλα με ρελε ειναι πιο ξεκουραστη η λειτουργια του.
|
|||
|
|||
![]()
Με το που ερθει το controller θα παω να το κοιταξω σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρυθμιση stc-1000 | bazelakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-08-11 01:31 |
Νέα αρχή με ... 1000+1 απορίες! | sdoe21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 02-12-09 10:50 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |