|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας κι απο μένα.
Φέτος έκανα μια επέκταση στη μικρή λιμνούλα μου για να μπορέσω να βάλω υδροχαρή φυτά και πιο πολύ το πανέμορφο νούφαρο που τοσο μου αρέσει. Ενώ η γνώση μου στη λιμνούλα και στα ψάρια ειναι πολύ καλή,στα νούφαρα είμαι...αστα να παν ![]() Ρωτώ λοιπόν...ποσες μέρες κρατάει το κάθε λουλούδι και αφού δεν ξανανοίξει τι κάνουμε,το αφαιρούμε? Τα φύλλα και αυτά τ'αφαιρούμε αφού κιτρινίσουν? Καθε βοήθεια δεκτή ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζητηση νουφαρα | Ryu | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 21-03-09 01:30 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-11-07 11:11 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-11-07 11:03 |
Μετά από θεραπεία | geokary | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-03-07 14:35 |
Λιμνη Και Βατραχοσ Σε Νουφαρα | nendosstelios | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 21 | 28-06-06 08:45 |