|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα ένα μετ/νο ενυδρείο 100*40*30 (120lt μεικτά) με σκοπό να το στήσω με μικρές κιχλίδες της λίμνης Τανγκανίκα. Θα το ξεκινήσω με το εσωτερικό του φίλτρο για αρχή λόγω οικονομικής στενότητας και στη συνέχεια θα το αντικαταστήσω με ένα eheim 2213 ή αντίστοιχο.
Σκέφτομαι να βάλω 2 είδη και να το "χωρίσω" σε πέτρες το μισό και κελύφη το άλλο. Επειδή όμως όσο κι αν κοιτάζω τις επιλογές στο ανάλογο υπόμνημα τόσο δεν μπορώ να καταλήξω ποια μου αρέσουν περισσότερο (είναι όλα του "γούστου" μου), θέλω να ρωτήσω τους γνώστες ποια είδη είναι ιδανικοί συγκάτοικοι το ένα με το άλλο (θέλω ηρεμία και γαλήνη στο ενυδρείο, αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει καν πιθανότητα για τσακωμούς) και ποια ψαράκια είναι εύκολo να βρεθούν είτε από χομπίστα, είτε στο εμπόριο. Και μια ακόμη ερώτηση, τι είναι προτιμότερο να μπει, άμμος ή χαλίκι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
120lt homemade με red devils | ctzellos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 01-01-09 12:58 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |
Προτάσεις για κιχλίδες λίμνης Tanganyika | jopa | Tanganyika | 8 | 08-09-07 18:39 |