|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο μου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεία σας συνχομπίστες,
εχω ένα ενυδρείο 60 λίτρων, φούλ φυτεμμένο, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, αμμωνία δεν έχει, ΝΟ2 επίσης δεν έχω, και ένα μήνα τώρα περίπου σχεδόν όλα τα φυτά μου έχουν αρχίσει και σαπίζουν, και πεθαίνουν και ψαράκια αραιά και πού. Είχα και 6-7 γαρίδες red cherry και δεν υπάρχει πλεόν καμία. Τι μπορεί να φτάει;;; Απο ψάρια έχω γκάππυ και πλάτυ. |
|
Εμφανίσεις: 4587
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα στο ενυδρείο | Irene Geo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-02-11 22:32 |
Πρόβλημα στο ενυδρείο | valantis315 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 14-08-10 21:02 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο μου..I need help!!plz | alx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-05-09 12:54 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |