|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πολυ κοπο σας παρουσιαζω και εγω το ενυδρειο μ..
Εχουμε και λεμε ενυδρειο 200χ55χ55 συνολο 600 λιτρα πανω κατω φιλτρο φλουβαλ φχ5 φωτιστικο κρεμαστο με δυο μη λαμπες 150 βατ η μια και 2 τ5 λαμπες των 50 βατ συνολο 400 βατ 3 κυκλοφοριτες τουνζ 5000 λιτρα ο καθε ενας Σκιμερ tmc v2 1000 Αντιστροφη οσμοση 3σταδιων αυτοματη αναπληρωση απο water waves Ριακτορα της κοραλαιν με 2 κιλη μπουκαλα και ph controller δεν λειτουργει ακομα γιατι πηγα την φιαλη για γεμισμα οταν με το καλο θα ερθει θα την βαλω σε λειτουργια Ψαρια ενα emperor angelfish ο οποιος τωρα αρχιζει και βγαζει κιτρινες ριγες! !!ι ena karan angelfish 5 chromis 2 clown fish 1 damsel Και δυο ακομα που δεν ξερω την ονομσια τους απο κοραλια μονο φραγκακια τιποτα αλλο.. Την τριτη ερχονται διαφορα φραγκακια και μια εφιλια ετσι νομιζω ονομαζετε για αρχη καλα πιστευω ειναι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε και μερικες φωτο
οτι σχολιο δεκτο |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια ειναι τρελααα. και φενεται να τους αρεσει πολυ εκει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο , μαρεσει που χεις κανει δυο διαφορετικα νησακια βραχων , αλλα ισως να τα μεγαλωνες λιγο προσθετωντας λιγο ακομη βραχο , εχεις χώρο.
Το βλεπω λιγο γυμνο απο την πρωτη φωτο στις δυο ακρες του.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε μ ειναι λιγο γυμνο με τον καιρο θα προσθεσω κι αλλο βραχο δεν βιαζομαστε
εδωσα 50 ποντους υψος ομως στον βραχο και βλεπω τελειως διαφορετικες συμπεριφορες καλα εκεινος ο αυτοκρατορας ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μ η κινηση του τα χρωματα του ειναι φοβερος δεν τον αλλαζω με τιποτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για πρώτη προσπάθεια δεν είναι άσκημο. Από εξοπλισμό τοψαξες βλέπω.
Τον « emperor angelfish ο οποιος τωρα αρχιζει και βγαζει κιτρινες ριγες! !» θα ήθελα να δω please ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγαλω φωτο αυριο η βιντεο και θα το ανεβασω αλλα να ξερεις δεν εχει καμια σχεση η φωτο π θα βγαλω απο το κινητο με την πραγματικοτητα..οσο για εξοπλισμο πιστευω εκανα τις καλυτερες αγορες στην κλυτερη τους τιμη..
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό. Ωραία τα δυο νησιά.
Και ο αυτοκράτορας φανταστικός, αλλά δεν ξέρω αν "χτυπήσει" κάνα κοράλι...
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε και εγω ξερω αν χτυπαει κανενα κοραλι δεν πειραζει θα δουμε στην πορεια!!να και μερικες φωτο απο τον αυτοκρατορα...η φωτο χαλια ειναι αλλα φενεται η αλλαγη χρωματος και η γραμμες που αρχιζουν να γινονται ευθεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα τα ψαρια σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα φάτε πολύ ψωμάκι, εσύ κι ο αυτοκράτορας σου μέχρι να γίνουν οι γραμμές του ευθείες και κίτρινες ![]() ![]() Να σου ζήσει πάντως είναι πανέμορφος! κι εμένα είναι το αγαπημένο μου ψάρι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αν εβαζες κανενα βραχο ακομα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω ακομα καιρο και εμενα ειναι το αγαπημενο μ ψαρι πραγματικος αυτοκρατορας |
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε μερικες φωτο απο τα κοραλια καλα η εφιλια κανει την δια φορα
ρε παιδια επειδη δεν ξερω το κοραλι στην δευτερη φωτο ειναι καλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ραφαήλ την εμφίλια να την έχεις σε μέρος με αρκετό φως αλλά όχι με έντονη κυκλοφορία. Το κοράλλι στη δεύτερη φώτο πρέπει να ήτανε κάποιο sps αλλά τώρα ποιο;
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες ητανε τι εννοεις εχει χαλασει να το βγαλω? η εφιλια ειναι μια χαρα πολυ ομορφη και μετα απο λιγη ωρα π ειχα αναμενο φως ανοιξε και μεγαλωσε παραπανω!!!
------------------------- Ξερει κανεις για το κοραλι στην τριτη φωτο καμια πληροφορια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 13-09-11 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κάποιο είδος trachyphyllia.
http://www.liveaquaria.com/product/p...432&pcatid=432 Ραφαήλ μην αγοράζεις sps κοράλλια γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου.
|
|||
|
|||
![]()
Όχι μην το βγάλεις. Οι πολύποδες υπάρχουν όπως φαίνεται, αλλά έχει ασπρίσει αρκετά.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σας ευχαριστω για της απαντησεις!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσίαση Ενυδρείου μου | Noni | Δίσκοι | 16 | 04-05-07 06:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |