|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια, εχω διαβασει σχετικα με τις εξωτερικες λιμνες πως λειτουργουν, πως να τις στησεις και ολα τα σχετικα.. εχω δει τα project ακομα και απο μερικα ατομα εδω στο φορουμ...
Θα ηθελα να κανω μια λιμνη γυρω στα 4.000 λιτρα για μερικα κοι (3-6).. Εχω ακουσει οτι το μεγαλυτερο ποσοστου των εξοδων φευγουν στο liner, ή στο ετοιμο ''κουβα'' που θα παρεις... Περνώντας μια βολτα απο ενα pet-shop της πολης μου, αναφερα αυτο το θεμα στον μαγαζατορα και μου ειπε για την αποφυγη αυτου το κοσους θα μπορουσες να βαλεις στον πατο τσιμεντο ![]() Ενδεικτικα ποσο ειναι περιπου το κοστος για μια λιμνη 2.000 λιτρων και για μια 4.000..; Ευχαριστω, Αρης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια ψαχνω liner | nxr26 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 29 | 10-09-12 21:33 |
D.I.Y. background με φελιζολ και τσιμεντο | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-11 12:08 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |