|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!!
Με τα demasoni είχα έρωτα εδώ και καιρό,και αφού βρέθηκαν ψαράκια σκέφτομαι να την κάνω την αλλαγή! Παίρνοντας για αρχή 10 μικρά demasoni και βγάζοντας τα labidos πιστεύω όλα να πάνε καλά στα λίτρα μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51350&page=2 Να το κάνω;Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε ή να κάνετε κάποια παρατήρηση;; Επίσης στο θέμα του setup σκέφτηκα την αλλαγή των πετρών!να βγουν οι φεγγαρόπετρες και να μπουν μαύρες βασάλτη..θα δείχνει ωραίο με τον μαύρο βυθό που έχω;; O zipo,ως κάτοχος κιόλας,μου έχει δώσει αρκετές συμβουλές όταν τον είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό για αυτό το θέμα!αλλά μιας και βρήκα ψαράκια από γέννα είπα να πάρω γνώμες από όλους... Ευχαριστώ.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλυκό νερό, αλλαγή ψαροσύνθεσης;;; | Loucritia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-03-11 17:58 |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Πως να κάνω αλλαγή νερού σε ενυδρείο 400 lt για αφρικάνες | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 12-05-08 07:38 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |