|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια ..λιμνη να το πω... γουρνα να το πω... κουβα να το πω...50 λιτρα περιπου,
στο μπαλκονι μου με φιλτρακι εσωτερικο και πολλαααα φυτα μεσα (κυριως moss και επιπλεοντα). Σημερα καθως ταιζα τις γαριδες που εχει μεσα απο περυσι. ειδα κατι ψειρες στην επιφανεια ! νεογεννητα λοιπον και απο ειδος : ή Iriatherina h Pseudomugil. Φυσικα το θαυμα της παρθενογεννησης εγινε παλι με μεταφερομενη moss ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι Cpd που σου αρεσουν και παρα πολυ?
![]() Εχεις μετρησει θερμοκρασια στην γουρνα? εεεε λιμνη ηθελα να πω... |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε πάλι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπας και εχεις βαλθει να μας τρελανεις???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα στησω καραουλι στο μπαλκονι με την καραμπινα. Μολις κανει οτι ξαναεμφανιζεται ο ατιμος ο πελαργος...μπαμ και κατω !
![]() Αντρεα, cpd δεν ειναι γιατι κολυμπανε στην επιφανεια, αρα ειναι rainbows. Απο θερμοκρασια...περιβαλλοντος (δεν εχω βαλει θερμομετρο). Η λιμνουλα ειναι στον ισκιο και ο ηλιος την βλεπει μονο για μιση ωριτσα το σουρουπο. |
|
||||
|
||||
![]()
Aμαν βρε Αλεξανδρε,ελεος..δεν φτανει που γεννιουνται ψαρια μονα τους,μας το λες κιολας,το ενα πισω απο το αλλο.Προκαλεις..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |