|
||||
|
||||
![]()
I HAVE BABYS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουνε!! Multifasciatus?
|
|
||||
|
||||
![]()
NAIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο αξειος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πως εβγαλες το συμπερασμα μικρε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχεια προστατευουν τις περιοχες τους διλαδη τα κοχυλια τους,τα multi ολα μαζι εναντιον των occelatus,ενω το ζευγαρι που οπος βλεπω εχει σχηματηστει στα occelatus υπερασπιζετε την περιοχη του και απο τα αλλα 2 οccelatus και απο τα multi.Αυτο το κανουν εδω και κανα μηνα περιπου και δεν βλεπω μωρα
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη,
κάτι μου λέει πως δεν έβαλες τη σίτα να χωρίσεις τα ocellatus από τα multifasciatus... όπως είχαμε πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Γιωργο και συγνωμη που δεν σε ακουσα αλλα πρωτον δεν ξερω που να βρω σιτα και στα μετρα του ενυδρειου και δευτερον μου αρεσει πολυ το οτι εχουν χωριστει κατα ιδος και υπερασπιζοντε τη περιοχη τους
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εαν κανει η φυση την δουλεια της...μαλλον για παραφυση το παμε!! ![]() Σε ενα οποιοδηπωτε καταστημα με ειδη για το σπιτι οπως σκαλες , σωληνες, βιδες , κολλες κτλ θα εχει σιτα πλαστικη για τα κουνουπια. Αγοραζεις 2 μετρα,παραγγελνης και καποια κρυσταλακια απο τον γειτονα σου το τζαμα, για να κανεις το πλαιδιο του χωρισματος και εισαι οκ. Εαν μπει στο προγραμμα ουτε μια ωριτσα για να εχεις τελειωσει. Καντο γιατι βλεπω εαν σε παιρνουν πρεφα να μην παιρνει κανεις τα ψαρακια σου. ![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω καπια στιγμη.Με εκπλιζει ενα πραγμα ρε παιδια ομος,πως εισαστε τωσο συγουροι οτι θα βγαλω υβριδια αφου δεν μιαζουν τα ψαρια καθολου μεταξη τους και υπερασπιζονται πολυ τις περιοχες τους (εχω κανει και το χωρισμα τους με πετρες οπος εχω πει)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπ οψιν οτι ο ανθρωπινος παραγοντας που θες να αποφυγεις εχει ηδη βαλει το χερακι του απο την στιγμη που κρατας δυο ειδη, που δεν συναντιουνται πουθενα μαζι στην λιμνη, στο ιδιο ενυδρειο παρα την θεληση τους
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο οτι δεν μοιαζοθν το ελεγα και εγω και οτι μαλον τα παιδεια υπερβαλαν αλλα μετα απο λιγο διαβασμα ανακαλυψα για πιο περιεργα υβριδια
![]() ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ![]() Τα εχτρα occelatus τι ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο Στεφανε,φιλε Obelix τα οccelatus ειναι gold απο το ιδιο μαγαζι που πειραμε και τα multi,αραγε ποσοι να εχουν multi στην Ελλαδα?Λες να ειμαστε εμοισ οι δυο μονο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ειδα και την δευτερη φουρνεια
![]() ![]() Το δευτερο ζευγαρι τιποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελουςςςςςςςςςςςς μου γεννησανε και μενα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sostos * 2
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|