|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Που μπορω να βρω τσιμπιδα για φυτεμα ή κατι παρομοιο για να βαζω τα φυτα? Ειχα δει μια μεταλικη σε ενα μαγαζι στα 20 ευρω. Κατι πιο οικονομικο υπαρχει? Εκεινη ελεγε οτι ειναι ανοξειδωτη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα παιδια εδω πανω αγοραζουν απο τον Κωστα, ΑΖΟΡΕΣ νομίζω με 2¤ την μια. Πλαστικη κινέζικη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια εδω:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E1%EB%E9%E4%E9 στειλε ενα pm στον panos-alex/polis, εχει την δυνατοτητα να σου προμηθευσει καποιες πολυ καλες! Εμενα με εχουν βολεψει αφανταστα!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ κάτι ακόμα φθηνότερο.... τα χεράκια μου...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ζήτησα από έναν γιατρό, και μου έφερε. Τσιμπίδες λαπαροσκόπησης χρειάζεσαι. Η μια είναι λαβίδα, και η άλλη έχει ψαλιδάκι στην άκρη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ψαλιδια, τσιμπιδες,τσιμπιδες κυρτες,τσιμπιδες ισιες....ολα αυτα τα εχει στο EΒΑΥ !! ερχονται και στο σπιτι σου!! και απο τιμες μετριες εως ακριβες, αναλογα τα γουστα και τα......μεγεθη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω.
![]() ------------------------- Μολις γυρισα απο συνοικιακο πετ σοπ και ειχε μια τσιμπιδα της hobby για φυτεμα στα 10 ευρω και την πηρα. Αυτη πηρα στα 30 εκατοστα ομως. http://www.dohse-aquaristik.com/EN/p...aight-20-cm-ss Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 03-06-11 στις 12:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ EHEIM | giannisaek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 24-04-11 19:12 |
Τσιμπιδα | billyss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 06-03-11 00:12 |
ερωτηση για φυτεμα.. | 6981giwrgos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-06-10 21:50 |
Φυτεμα απο την αρχη? | ArChanGelOs16 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 22-03-10 01:31 |
Φυτεμα Κρυπτοκορινας | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-04 18:58 |