|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100 (μ) x 50 (π) x 60 (υ) Όγκος: 300 lt Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: Όχι Ψάρια / ¶λλα είδη: 18 Tropheus species Red Moliro (Πάνος Αλεξ/πολη production) , 5 Julidochromis transcritpus (Κλεόβουλος production) , 10 apple snail , 2 zebra snail Διακοσμητικά υλικά: Πέτρες (από μάντρα με δομικά υλικά) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Η πλάτη βαμμένη με σπρέυ -2 χέρια γαλάζιο και από πίσω 1 χέρι μάυρο- Φωτισμός: 110 W Διάρκεια φωτισμού : 10:00 έως 19:00 Φιλτράρισμα: Tetra EX1200 Θερμοστάτης: Λέω να βάλω έναν 400W Λίπανση: Όχι Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: pH: 8.5 Γενική σκληρότητα (GH): Δεν έχω τεστάκια Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Δεν έχω τεστάκια Αμμωνία (ΝΗ3): έως 0,25 Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: ανά 7 ή 10 μέρες το 20-30 % Θερμοκρασία: 25-26 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει από τον Αύγουστο για να στρώσει καλά με μόνα ψάρια στην αρχή τα Julis.Τα τροφέους εισήχθησαν χθες Πέμπτη 06 Οκτ 2011. Φωτογραφία: Οσονούπω γιατί οι φωτό από το κινητό θα το αδικήσουν πιστεύω. - Αυτό είναι ένα από τα 5 ενυδρεία που έχω.Δεκτό κάθε σχόλιο. - Τα Τροφέους του Πάνου ΥγιέστατΑ και μπορώ να πω ότι μετά από 1 ώρα από την εισαγωγή τους τα σε.........κά όργιά τους ξεκίνησαν και συνεχίζοντε νον στοπ. - Καταραμένο κυανοβακτηρίδιο πότε θα φύγεις,οέο;Τρώνε τα σαλιγκάρια,τα τροφέους πετάνε άμμο από επάνω και την σκεπάζουν,αφαιρώ όσο μπορώ!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω; | armenis | Δίσκοι | 6 | 05-11-10 18:32 |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
¶λγη και τι να κάνω | cobalt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-12-09 17:49 |
Τι να κάνω? | klik | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-08-08 00:03 |