|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν λεω να κοιμηθω αποψε με τιποτα... και εχω και απορια στο τι ψαρακια να βαλω στον κυβο μου που ξεμεινε 45χ45χ45, ακολουθει φωτο
ακουω προτασεις... α, πεχα στο 7,2 και μπορει να πεσει με τυρφη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχ... ναι οντως ειναι αλλα αντε βρες τα εσυ.. γιατι εγω δεν τα εχω βρει πουθενα...
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα το δυσκολο ρε συ...Εχει καμια 100στη το waterinn....
|
||||
|
||||
![]()
Aν και εγω θα το εκανα ασιατικο με πολυ εντονο χρωμα.
Ενα ζευγαρι colisa fasciata,μια πενταδα botia sidthimunki και μια εξαδα cherry barb...Χρωμα και κινηση!
|
||||
|
||||
![]()
μ αρεσει... σκεφτηκες μηπως για white clouds?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι κρυου νερου...Τι θα κανει το καλοκαιρι για να μην ξεπερασει τους 26 βαθμους?
|
||||
|
||||
![]()
κρυου νερου? σορρυ δεν το ηξερα...δηλαδη σε τι συνθηκες πρεπει να ζουν και τι θερμοκρασια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανικο 18-21 c.
Οι ανοχες τους ειναι πολυ μεγαλυτερες 15-23c. Πανω απο τους 25 ομως για μεγαλα χρονικα διαστηματα τις στελνουν αδιαβαστες.
|
||||
|
||||
![]()
ααα μαλιστα...μπορεις να μου γραψεις αν θες τι ψαρια μπορω να βαλω σε 60λ.(μικρου μεγεθους) σε π.μ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aπροβληματιστη επιλογη για 60αρι ειναι ενα ζευγαρι colisa chuna και μια εξαδα cherry barb,για τον βυθο ωραια θα ηταν να εβαζες και μια 5αδα kuhli loach.
Aυτο θα ηταν ενα ομορφο ασιατικο ενυδρειο με πολλα φυτα και ριζες.
|
||||
|
||||
![]()
ενας φιλος ειχε γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο απο μικρα ψαρια που μπορουν να μπουν σε μικρης χωριτικοτητας ενυδρεια αλλα δεν ξερω που ειναι το εχω χασει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η θα μου βγει η ψυχη?
|
||||
|
||||
![]()
Tην προηγουμενη εβδομαδα ηταν ολα διαθεσιμα στο wi.
|
||||
|
||||
![]()
πως γραφεται αυτο site?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακια για max 25 lt? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-03-08 02:44 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Χανω τα ψαρακια μου; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-08-07 19:36 |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |