|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
έχω ένα ενυδρείο 80*30*40(=96 λίτρα) και λέω κάαααααποια στιγμή να το κάνω θαλασσινό... από το aqadvisor μου έβγαλε ότι μπορούσα να βάλω τα παρακάτω είδη: amblycirrhitus pinos amblygobius rainfordi amphiprion ocellaris apogon cyanosoma chrysiptera cyanea cryptocentrus cinctus ecsenius stigmatura gobiodon atrangulatus gobiodon okinawae gobiosoma oceanops nemateleotris decora nemateleotris magnifica opistognathus aurifrons oxycirrhites typus pseudanthias dispar Να πω επίσης ότι ενδιαφέρομαινα κάνω ένα fish only με reef safe ψάρια και κάααπια στιγμή να βάλω και κάποια κοράλια... Ένα αποδεκτό(για το aqadvisor πάντα)set up με βάση αυτά που μου άρεσαν περισσότερο είναι: 2*amphiprion ocellaris 3*chrysiptera cyanea 1*pseudanthias dispar 1*nemateleotris decora 1*oxycirrhites typus(με προυπόθεση ότι έχει αρκετό ύψος η άμμος) Θέλω να μου πείτε: Μπορώ να τα βάλω αυτά τα ψάρια;; Και του set up και τα υπόλοιπα.... Επίσης είναι όλα reef safe;;; Υπάρχει και κάποιο άλλο ψάρι που μπορώ να βάλω;;;; Και τέλος κάποια προτεινόμενα κοράλια... Συγνώμη για το τεράστιο post... Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι αλγοφάγα μπορώ να βάλω? | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-02-10 00:39 |
Μπορώ να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-04-09 17:16 |
Τί μπορώ να βάλω σε 54 λίτρα; | g4x4 | Malawi | 17 | 14-05-08 01:50 |
Μπορώ να βάλω...... | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-11-07 00:27 |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |