|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ζητω συγνωμη που ανοιγω αυτο το θεμα αλλα ψαχνω ενα θεμα που ανοιξε καποιος εδω μεσα και ρωτουσε για τα led
το θεμα δεν θυμαμαι ποτε ανοιχτηκε αλλα νομιζω απο τις 7/6 και μετα και πιο πιθανο στις 8/6 και μια παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι οταν παταω στην αναζητηση "led" δεν μου βγαζει τιποτα ενω υπαρχουν παρα πολλα θεματα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γραψε,φωτιστικα led
|
|
||||
|
||||
![]()
να πω και γω οτι εψαχνα πριν στο search την λεξη "rio" "180" και δεν εμφανιζε τιποτα. Ενω σε διπλανο tab ειχα ηδη ανοιχτο ενα post με τις λεξεις αυτες μεσα... Ισως υπαρχει καποιο θεμα με την αναζητηση....?
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη με αυτο που λες παρ'ολο που βγαζει παρα πολλα αν το δεις καλυτερα στην ουσια κανει αναζητηση για "φωτιστικα" και οχι για "led"
vaspiou αυτο που λες ειναι το μονο σιγουρο |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως ψαχνει για τις λεξεις ΜΕΣΑ στα θεματα και οχι στον τιτλο του θεματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει να ψαξεις τιτλους ή τιτλους ΚΑΙ μηνυματα. πηγαινε στην εξελιγμενη αναζητηση. εχει πολλα
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,νομίζω πως η αναζήτηση δεν μπορεί να βρει πολύ μικρές λέξεις κάτω από έναν αριθμό χαρακτήρων.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν βρισκω το LABROIDES DIMIDIATUS | enochian | Mη Reefsafe | 0 | 21-04-10 12:28 |
ασθενεια που δεν βρισκω τι ειναι!!! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 02-12-09 15:21 |
Που βρισκω ανακλαστηρες? | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 03-10-09 10:00 |
Δεν τα βρισκω!!! | Andros | Malawi | 0 | 03-05-07 21:08 |