|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας,
καταρχην να σας πω οτι δεν εχω ιδεα απ οτιδηποτε εχει να κανει με ψαρια.Πριν περιπου 2 χρονια ο πατερας μ εφτιαξε μια λιμνη στον κηπο και εβαλε μεσα γυρω στα 10 χρυσοψαρα, αρχικα τα ταιζε απο την τροφη π μας ειχαν δωσει μα επειτα προσαρμοστηκαν και δεν ασχοληθηκε κανεις ξανα. Το ξερω πως η κατασταση ειναι αδικαιολογητη και το εχω πει ξανα κ ξανα ωσπου σημερα ακουσα το μικρο ξαδερφο μ να φωναζει ''κοιτα τεραστια ματια'' κ φρικαρα καθως το ενα ψαρακι ειχε υπερβολικα φουσκωμενα ματια! Δεν γνωριζω αν ειναι καποια ασθενεια(που αν κρινω απο τις συνθηκες στη λιμνη μ φαινεται απολυτα λογικο) η ειναι το ειδος του χρυσοψαρου τετοιο.Περιμενω να το παρω αυριο να το παω στο petshop ωστε να μαθω.. Αν γνωριζετε τι ασθενεια μπορει να ειναι η καποιες συμβουλες στο πως μπορω να καλυτερεψω τις συνθηκες της λιμνης θα σας ημουν υποχρεη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη με χρυσοψαρα... | panos_auk | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 12 | 12-04-11 12:04 |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
Πρωταρης με Χρυσοψαρα θελει βοηθεια | greg | Χρυσόψαρα | 20 | 24-05-10 02:27 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
βοηθεια για λιμνη | asteris_veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 31-08-08 17:44 |