|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου ζητηθηκε να ψαξω στο ιντερνετ για καποιο βιβλιο εκπαιδευσης σκυλων.
αν και ο σκυλος μαλλον θα παει και σε εκπαιδευτη για βασικη υπακοη και εκπαιδευση φυλακα....θελουν και καποιο βιβλιο σχετικο να διαβασουν. με την αναζητηση βρηκα πολλα...αλλα ηθελα να παρω καποια γνωμη απο οσους γνωριζουν απο σκυλια (εχω δει αρκετους εδω μεσα) και εχουν εντοπισει καποιο καλο. δεν περιμενουν φυσικα να εκπαιδευσουν το σκυλο με το βιβλιο...αλλα σαν βοηθημα και μπουσουλα..τι πρεπει να προσεχουν κ.τ.λ. γνωριζετε καποιο?? σταθηκα λιγο σε αυτο http://www.stamoulis.gr/ViewShopProd...oductId=399219 βλεποντας τα περιεχομενα του.
|
||||
|
||||
![]()
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. είναι δίκοπο μαχαίρι δυστυχώς το θέμα της εκπαίδευσης σε ότι αφορά τα βιβλία. και για να σου δώσω και ένα παράδειγμα που σίγουρα θα το καταλάβεις, είναι σα να πεις ότι θα διαβάσεις κάποιο βιβλίο για το πως θα ρίξεις μια γυναίκα
![]() όπως καταλαβαίνεις έχει διαφορά ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ θα εφαρμόσει αυτά που γράφει το βιβλίο, αλλά ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ θα τα εφαρμόσει. το μόνο που βοηθάει ένα τέτοιο βιβλίο είναι να πάρει ο ιδιοκτήτης μια πρώτη γεύση για τον τρόπο που σκέφτονται και αντιδρούν τα σκυλιά. θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες για το θέμα αυτό αλλά είμαι σίγουρος ότι με το χαρακτηριστικό παράδειγμα που σου έγραψα, τα έχεις καταλάβει όλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχα πολύ καλο ......!!!!
![]() ![]() Βλεπε τον cesar στο N.Geographic..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο σέζαρ είναι "ακατάλληλον για αρχαρίους" οι μεθόδοι του είναι ως επι το πλείστον άκυρες έως απαράδεκτες |
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασαμε κατι
τι ρατσα ειναι ο σκυλος ? ειναι αρσενικο η θυλικο ? αυτος που θα τον εκπεδευσει ειναι αντρας η γυναικα ?
|
||||
|
||||
![]()
προκειται για νεαρο αρσενικο ντομπερμαν και αρσενικο εκπαιδευτη αγνωστης ηλικιας..
![]() δεν ειναι δικος μου ο σκυλος και δεν ξερω πολλες λεπτομερειες ...απλα μου ζητησαν αν μπορω να βρω και καποιο σχετικο βιβλιο να μελετησουν...για το οποιο δε νομιζω οτι εχει σχεση το φυλο...ειτε του σκυλου ειτε του εκπαιδευτη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου αφήσω το πεδίο ελεύθερο... Να μη γράφουμε τα ίδια και μα μη μου παρεξηγησεις το αβατάρ μου...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλά και http://www.dogforum.gr/v3/showthread...81%CE%AC%CF%82
http://www.dogforum.gr/v3/showthread...%CE%BF%CF%82-2 αν δεν είναι δόκιμη η επισύναψη λίνκ απο άλλο φόρουμ ζητώ συγνώμη όντως δεν μαθαίνεις να εκπαιδευεις τον σκύλο σου απο βιβλία αλλά το να μάθεις "πως" καταλαβαίνει ο σκύλος είναι πολύ χρήσιμο και αν το "έχεις" και ο σκύλος είναι "δεκτικός" μπορεί και να τα καταφέρεις ο εκπαιδευτής εκπαιδευει όλα τα σκυλιά-και γιαυτό τον λένε εκπαιδευτή τον σκύλο "σου" όμως μπορείς να τον μάθεις τα βασικά εύκολα-και ίσως αν το "έχεις" ξαναλέω ,και περισσότερα πάντως επειδή παίζουν πολλοί που δηλώνουν εκπαιδευτές χωρίς να είναι και ειδικά για εκπαίδευση φύλακα προσοχή πολύ τα περισσότερα σκυλιά που πήγαν για φύλακες γύρισαν "δαγκώνω όποτε νά ναι όποιον να ναι" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 03-05-11 στις 23:35 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω. εχω ηδη μεταφερει τα σχολια σας.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
On Line Βιβλιο | ahar | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 13 | 09-03-09 15:21 |
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΨΑΡΙΟΥ | g-pavl | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-08 12:54 |
Βιβλιο για δισκους | Pritanis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 72 | 19-08-08 06:02 |
προταση για καλο βιβλιο | giamaios | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 9 | 26-10-04 10:38 |
ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ?? | sbravos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 22-03-03 16:29 |