|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Πρόβλημα με φυτό ενυδρείου (Altenthera reineckii)
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αγαπητοί,
Ως νέο μέλος στο ΦΟΡΟΥΜ, χαίρομαι που επιτέλους θα μπορώ να μοιράζομαι θέματα και ανησυχίες σχετικά με τα ενυδρεία! ![]() Έχω ένα ενυδρείο 60λίτρων και βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και ένα 3μηνο. Έχω εντός: 3 Platys 3 Guppy 1 νεογνό Guppy 1 Anubias barteri var. nana 1 Vallisneria spiralis έχω υπόστρωμα χαλίκι και πρίν 2 εβδομάδες πρόσθεσα, 1 Altenthera reineckii. Το πρόβλημα με αυτό το φυτό είναι πως μέχρι προχτές ήταν μιά χαρά με όμορφα χρώματα. Μέσα σε 2 μέρες έχει χάσει τα 2/3 των φύλλων του και πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω για να το σώσω. ![]() Οι αλλαγές στο νερό (50%)που πραγματοποιώ είναι εβδομαδιαίες. Ώς νέος χομπίστας δεν ξέρω τί να κάνω, παρακαλώ σε βοήθεια. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 1571
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε φυτά!!! | Τηλέμαχος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 31-08-10 11:14 |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Πρόβλημα με τα Φυτά | Colector | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-05-08 08:26 |
Πρόβλημα με φυτά | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 05-05-05 00:22 |
πρόβλημα σε φυτό | gkagad | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-09-04 09:52 |