![]() |
#1 |
Holiday fish food
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα! Θα λείψω σύντομα για 7-10 μέρες κ επειδή έτσι όπως είναι το καπάκι του ενυδρείου μου δεν μπορώ να εφαρμόσω ταϊστρα, αγόρασα μια τροφή διαρκείας JBL holi-day. Επάνω γράφει οτι ταϊζει για 15 μέρες 20-25 ψάρια, κ ο πετσοπάς είπε οτι αν θέλω την κόβω σε μικρότερο κομμάτι για να καλύψει τις ανάγκες του δικού μου ενυδρείου. Σε ένα ενυδρείο με 9 (πολύ πειναλέα) τιγράκια κ ένα οτο θα έπρεπε δηλαδή να βάλω το 1/5?? Φαντάζομα επίσης πρέπει να κάνω καλή αλλαγή πριν, κ μετά αφαίρεση υπολειμμάτων κ πάλι καλή αλλαγή.. Φωτίστε με!!
|
|
Εμφανίσεις: 2111
|
|
|||
|
|||
![]()
Kανεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ για 5-7 μέρες θα έβαζα την μισή και για 10 ή παραπάνω θα την έβαζα ολόκληρη. ¶λλοι δεν βάζουν τίποτε για μια εβδομάδα.
Οι αλλαγές πριν και μετά (ή τουλάχιστον μετά) και η αφαίρεση των υπολειμμάτων είναι καλή ιδέα. |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε με ανοιχτο το καπακι δεν μπαινει η ταιστρα ?
|
|||
|
|||
![]()
Iσως, κ αυτό με πατέντα.. Αλλά αφού ήδη αγόρασα την τροφή...
|
|
||||
|
||||
![]() στο λεω γαι το μελλον για να μην δινεις ''τζαμπα'' λεφτα για τροφες..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για holiday food | aNe | Διατροφή | 14 | 03-08-10 17:46 |
DIY BABY FOOD | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-06-10 22:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ με sera holiday | sotirisk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-02-10 11:19 |
food-timer | Alex1001 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-04-09 18:32 |
Frontosa Food.... | sarevock | Tanganyika | 10 | 22-12-08 17:40 |