|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση για υπόστρωμα ενυδρείου και για φυσικό χαλαζία!
Πήγα σε ένα μαγαζί το οποίο δεν είχε, έχετε να προτείνετε κάποιο στην Θεσσαλονίκη ή και εκτός που να στέλνει ταχυδρομικά? Ένας φίλος μου πρότεινε υπόστρωμα της Eheim και φυσικό χαλαζία… κάποια άλλη γνώμη? |
|
||||
|
||||
![]()
μια μεση λυση ειναι να παρεις φλουριτε και να το αναμηξεις με χαλαζιακη αμμο το φλουριτε εχει περιπου 25ε τα 7κιλα και η χαλαζιακη 7ε τα 20κιλα απο πανγκεα ετσι θα βαλεις 50% απο το ενα και 50% απο το αλλο και θα ριχνεις και καμια ταμπλετα και θα εισαι οκ αυτη την λυση εχω βρει για μενα στανταρ ειναι πιο καλο το σκετο φλουριτε οπως στανταρ ειναι και πιο φθηνη η σκετη χαλαζιακη μετα αποφασιζεις αναλογα με τα οικονομικα σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυσικά χρώματα | nikman | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 29-09-07 16:32 |
Βαμμένα ή φυσικά? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 24-11-05 15:03 |
Φυσικά φυτά από πηγές... | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-05 17:15 |
Φυσικά ή Τεχνητά και γιατί? | moogy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 23-04-04 12:22 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |