|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας παρακαλω πολυ, μην ανεβαζετε θεματα με εικονες και βιντεακια με σκληρες εικονες βασανισμου ζωων, οπου σφαζονται ζωντανα, γδερνονται, τεμαχιζονται, ακρωτηριαζονται κλπ.
Εγω δεν τα αντεχω , φανταζομαι οι πιο ευαισθητοι, παιδια και γυναικες οτι θα ταραζονται πραγματικα πολυ περισσοτερο. Σφιχτηκε το στομαχι μου παλι. Ελεος παιδια ! |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο συγνωμη που το ανεβασα πριν απλα τρελαθηκα κ ηθελα να το μοιρστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
+1000000 (και βάλε όσα άλλα μηδενικά θέλεις....).... σε πείσμα των καιρών εξακολουθώ να είμαι ευαίσθητος.... |
|
|||
|
|||
![]()
UP...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα up!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγγνωμη ρε παιδια ουτε κι εγω μπορω να τα βλεπω σφιγγεται η καρδια μου
αλλα απο την στιγμη που ειναι σε λινκ και ξερεις τι θα δεις τοτε απλα δεν το βλεπεις... δεν γινεται να κλεινουμε τα ματια... συγγνωμη αν ειναι αποτομο το υφος μου αλλα ειμαι φιτιλιασμενος απο χτες που σβηστηκε ενα θεμα... πριν σβηστει μιλησα με φιλοζωικες και μαλιστα η μια μου εδωσε τηλερφωνο δικηγορου και η αλλα μου ζητουσε λινκ και ολα αυτα σβηστηκαν...ετσι πηγε στραφι μια προσπαθεια στο να σταματησει οσο μπορει αυτο το πραγμα... δεν γινεται ομως να στρουθοκαμιλιζουμε...και στο κατω κατω ειναι επιλογη του καθενος αν θα το δει η οχι... και αυτι που λετε για τα παιδια υποτιθεται πως πρεπει να ειναι υπο την εποβλεψη των γονιων η να μπαινουν σε ελεγχομενες σελιδες.... και παλι συγγνωμη για το υφος αλλα παει στραφι μια προσπαθεια που πιστευω πως και αλλοι απο το φορουμ θα συνεχιζαν... |
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι κρίμα για τα ζωντανά...μήπως πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια σαν φόρουμ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Up, γιατι καποιοι δεν το καταλαβαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
προφανως πηγαινε για μενα αυτο και δεν συμφωνω εφοσον δεν βρισκεται στους κανονες του φορουμ(εκτος αν μου ξεφυγε καπου) απλα θα το σεβαστω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι , δεν ειναι στους κανονες του φορουμ. Ζηταμε οπως πολυ σωστα ειπες να το σεβαστειτε..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red bee-Zen garden (βιντεο) | Raven | Γαρίδες του γένους Caridina | 14 | 20-10-10 20:43 |
Βιντεο | Andros | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 13-12-09 20:25 |
Βιντεο Π.Σ.Φ.Ε στο MEGA | soza | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 08-12-06 23:31 |
Βιντεο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 30 | 11-11-06 13:36 |