|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια σκευτικα ενα σαββατο και εγω να κανω σιγα σιγα το Bg για το μικρο μου ενυδρειο , τα βηματα θα γινουν σιγα σιγα μιας και δεν εχο λευτα οθτε για βενζινη
![]() ![]() Ξεκινησα απο το Α 1) Φελιζόλ fibran 30mm - 7,5e όλη η πλάκα 2) Μηχανημα σιλικόνης - 2,3e απο praktiker 3) Σιλικόνη για ενυδρεια - 4,95 e // 4) Κουζινομαχαιρα μιας και δεν εχο λεπιδα ![]() 5) Χαρακας 50 εκ μιας και δεν εχο μετρο ![]() και τελος αυτό το υφασμα που βλεπετε για να κλεισω τα ματια της κοπελας μου και ταινία για να την φιμοσω . ΗΑΗΑ !! ![]() ![]() http://img195.imageshack.us/i/97265771.jpg/ ![]() Uploaded with ImageShack.us http://img171.imageshack.us/i/87503579.jpg/ ![]() Uploaded with ImageShack.us Σιγα σιγά θα προσθετω και τα επομενα βηματα που θα κανω , αντε και ο θεος βοηθός ![]() ------------------------- Εχω φτασει σε αυτο το σημειο μεχρι τωρα και εχο ακομα 5 πατωματακια να φτιαξω και για το λογο του αληθες κουραστηκα και το αφηνω για αυριο . Επισης λεω να σινεχισω καπος αλιως τα πανω πατωματα. Ηθελα να κανω μικρες πλακες - πετρουλες αλλα ειναι πολυ κουραστικο χι χι ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Τα πατωματα εχουν μεγαλη διαφορα οπος βλεπετε και θελω να τα κανω να ειναι λιγο πιο ομαλα στις ενωσεις τους , δεν ξερω πως αλλα ολο και καπια πατεντα θα ερθει στο μυαλο μου .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nektamen : 26-03-11 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
χρυσοψαρα | mokouren | Χρυσόψαρα | 7 | 27-01-09 23:27 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |