|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως το oodinium μου χτυπησε την πορτα. ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51986 )
η διπλη δοση μετρονιδαζολης καθημερινα στο νερο αλλα και στο φαγητο σε καθε γευμα δεν ειχε κανενα απολυτως αποτελεσμα...ισα ισα με καθυστερησε απο κατι που επρεπε να κανω εξαρχης. εχω ηδη απωλειες σε ψαρια...και παιζονται τα υπολοιπα. υστατη λυση ο χαλκος στο ενυδρειο. ισως παμε στο απολυτο ξεκληρισμα.....οταν εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-05-11 στις 16:57 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
oodinium velvet σε γκαπι | harris samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 15-08-09 14:00 |
ick...oodinium...ή...τι οεο... | γαυρος | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 26-02-08 23:43 |
Flagul για Oodinium; | anasios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-01-06 17:03 |
Oodinium σε feef νυδρείο. SOS Βοήθεια!!! | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 24-07-04 12:58 |