|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Ετοιμάζω 350 καθαρά λίτρα για τροφέους και αναζητώ εξωτερικο (ή εξωτερικά) φίλτρο(α) εκτός EHEIM (λόγω τιμής). Είμαι ανάμεσα σ΄ αυτά τα δύο, αφού αυτά είναι διαθέσιμα στον τόπο που είμαι.Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά, και αν έχετε εμπειρία στη χρήση τους, όσον αφορά θόρυβο και ευκολίες καθαρισμού τους;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλωσήρθα στο forum.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω Eheim και Fluval ειναι οι 2 καλητερες εταιριες για φιλτρα. Κοιτα απλα να εχεις ευκολη προσβαση σε ανταλακτικα.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε καλωσηρθες..
απο Λαρισα ? αν θες ελα να σε γνωρισουμε κιολας στις συναντησεις... Γνωμη μου .. FLUVAL...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
eheim 2080
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ψηφιζω fluval μιας και το'χω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rena xp3 h dolphin C-1300 | rookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-10-10 19:03 |
FLUVAL 305 | giagligian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-03-10 13:30 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 305 | mindlord | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 23:18 |