|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για 5 λεπτα μια κρυπτοκορινα μου εβγαζε αερα
μπορει καποιος να μου πει γιατι εγινε αυτο??? ειναι καλο η κακο σημαδι??? |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος σου ειπε οτι δεν κλ@νουν οι κρυπτοκορινες??
![]() ![]() σοβαρα τωρα...αν ενα φυτο βγαζει αερα..ειτε φωτοσυνθετει...ειτε εχει πληγωθει σε ενα μερος οποτε τα αερια που κυκλοφορουν μεσα του απελευθερωνονται απο αυτο το σημειο "διαφυγης". "αεριζεται" απο καπου συγκεκριμενα ή απο ολα τα φυλλα της?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
το σημειο που εβγαινε ο αερας ειναι "φαγωμενο" (το βιντεο φαινεται η οχι??γιατι σε μενα δεν το βγαζει) |
|
||||
|
||||
![]()
ε μαλλον ειναι το δευτερο που σου ειπε/....
|
||||
|
||||
![]()
σωστα τα λεει ο πανος το βιντεο δεν μπορω να το δω
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πρεπει να το γραψεις
Κώδικας PHP:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλαδεμα κρυπτοκορινα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-04-10 02:10 |
βγαζει? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-02-10 02:53 |
sos!!!!!!ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΟΚΟΡΙΝΑ??? | sotos+ramona | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-11-08 18:54 |
οσμωση-βγαζει μονο βρωμικο | fishme1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-02-08 18:54 |
Γιατι γεμιζει αερα το φιλτρο μου? | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 19-05-07 19:32 |