![]() |
#1 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καινούριος στο χώρο οποτε ζητώ την κατανόηση σας και παρακαλώ τα φώτα σας.
Πληροφορίες Διαστάσεις:60*30*30 - JUWEL KORALLUX 60 Όγκος: Κατηγορία:νομίζω κοινωνικο Φυτά: anubia, limnophila sessilifora-ambulia και ενα αγνωστο Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 γκαππυ 1Α ΚΑΙ 4 Θ, 3 corydoras aeneus kai 1 pterygoplichthys gibbiceps(νομίζω) Διακοσμητικά υλικά: ένα ξύλο μια πέτρα,υπόστρομα tetra plant 2,8kg (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: - Φωτισμός:15 watt του ενυδρείου Διάρκεια φωτισμού: 8-9 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό (αυτό που είχε το ενυδρείο) Θερμοστάτης:JUWEL 50 WATT Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 1 φορά τη βδομάδα 35-40 % Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: είχα ενα αρσενικό γκάπυ μια βδομάδα περίπου που δεν έτρωγε στην επιφάνεια όπως τα άλλα και εκοβε βόλτες μόνο του ψάχνοντας τροφή στο βυθό.Ηταν μικρό και νομίζω αδύνατο πολύ ( ακριβώς το αντίθετο απο αυτον που έχω τώρα).Χτες το βράδυ ήταν συνέχεια στο βυθό(με περίεργη συμπεριφορά) και το πρωί σήμερα δεν υπάρχει πουθενά.Έβγαλα το ξύλο εβγαλα την πέτρα πουθενά δε το βρήσκω.Τι πρέπει να κάνω που δε το βρήσκω? Τα test τα έκανα με API για το ph kai salifert για ΝΗ4 και ΝΟ2. Σε κάθε αλλαγή νερού βάζω stress coat+ της api kai stress zyme+ της api Το στρώσιμο έγινε με την καθοδήγη του πετσοπά 20 μέρες με το stress zyme.Ξέρω δεν έγινε όπως έπρεπε αλλά ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες του.Τρείς μέρες τώρα διάβασα όσα μπορούσα περισσότερα απο εδώ μέσα και συνεχίζω να διαβάζω. Το ενυδρείο το έχω από αρχές Οκτωβρίου και τα ψάρια από αρχές Νοεμβρίου. Φωτογραφία: |
|
Εμφανίσεις: 3790
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλως σας βρηκα | teogsbmw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-12-07 00:05 |